1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Genç kızın can pazarında kurtuluşu

Genç kızın can pazarında kurtuluşu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon’da önceki gün etkili olan şiddetli yağışlar 4 ilçede sel ve heyelanlara neden oldu. Sel sularının beraberinde getirdiği heyelanlar bazı bölgelerde ulaşımı etkilerken, Arsin ilçesindeki Yolüstü mahallesinde yaşayan genç bir kız, evinin yanındaki ırmağın taşmasını engellemek için müdahale etmeye çalıştı. Ancak ağaçları temizlerken meydana gelen heyelan sonucu toprağın altında kaldı. Kurtarma ekipleri, evi su basan genç kızı pencereden çıkartarak ambulansla hastaneye nakletti.

Kızın yaşadığı korku dolu anları anlatan Ayşenur Kaba, olayı şu şekilde aktardı: “Evimin önünde oldu olay. Evimizin hemen yanında bir ırmak var. Çok yağmur yağdığı için o ırmak taştı. Taşınca da orada büz var onun etrafını açmak için gittim. Onun yanında da kışlık odunlarımız vardı. Orayı açtıktan sonra arkamı döndüm eve gidiyordum, Yukarıdan aşağıya bir ses geldiğini duydum. Gözümü açtığımda yerdeyim. Üzerimde kilolarca koskoca kütükler ve toprak vardı. Onun altında kalmışım. Hiç görülmeyecek şekilde altındaydım. Anneme ve ağabeyime bağırarak nefesimi çok tükettim. Sonra annem benim sesimi duymuş. Ağabeyim gelerek beni kurtardı.”

Ayşenur, olayın ardından ağabeyinin yardımıyla toprak altından çıkarıldığını ve sedyeyle 2 kilometrelik bir yolculuğun ardından hastaneye götürüldüğünü belirtti. Hastanede yaşadığı korkulu anları anlatan Kaba, bacaklarının zedelendiğini ve ağrılarının olduğunu dile getirdi. Ailesinin de evin su basmasıyla uğraştığını ve zarar gören evin nasıl toparlanacağını bilmediklerini ifade etti. Ayşenur’un annesi ve ağabeyi şu anda onunla ilgileniyor ve tedavisine devam ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Genç kızın can pazarında kurtuluşu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin