1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bahçelievler’de Kavga Kanlı Bitti! Otomobil Sürücüsü Kadını Silahla Vurdu

Bahçelievler’de Kavga Kanlı Bitti! Otomobil Sürücüsü Kadını Silahla Vurdu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olayın yaşandığı Bahçelievler Mahallesi Alpay Caddesi’nde esnaflık yapan Ali Karabey, dün akşam saatlerinde motosikletli iki arkadaş ile seyir halindeki bir otomobil arasında yaşanan tartışmanın kavgaya dönüştüğünü anlattı. İkinci bir sokak kavgasına dönüşen olayda, otomobil sürücüsü motosikletin arkasında oturan bir kadına silahla ateş ederek kaçtı. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Ali Karabey, yaşanan olayı şu şekilde aktardı: “Dün akşam motosikletli iki arkadaş ile yoldan geçen bir otomobil arasında sürtüşme başladı. Tartışma kavgaya dönüştü, sözlü atışmaların ardından yumruklaşmalar başladı. Otomobilden inen sürücü, motosikletli arkadaşı yumrukladıktan sonra bir kez daha aracına yöneldi. Ardından silahını alarak bir kadının ayağına denk gelecek şekilde ateş etti ve hızla uzaklaştı. Polis ve ambulans sonrasında olay yerine ulaştı.”

Olay esnasında yaralanan kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemleri alarak olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Görgü tanıklarından elde edilen bilgilere göre, otomobil sürücüsü ile motosikletlinin arasında ‘yol verme’ nedeniyle başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek silahlı bir saldırıya dönüştü.

Ali Karabey’in ifadelerine göre, olayın yaşandığı sokakta bulunan diğer esnaflar da yaşanan korku dolu anları şaşkınlıkla izledi. Olayın ardından polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek olaya karışan otomobil sürücüsünün kimliğini tespit etmeye çalıştı. Bahçelievler Mahallesi sakinleri ise bu tür şiddet olaylarının artmasıyla endişelerini dile getirerek, güvenlik önlemlerinin arttırılmasını talep ettiler.

Olayın ardından yaralı kadının durumunun ise ciddiyetini koruduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri de olayın detaylarını aydınlatmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Görgü tanıklarının ifadeleri ve güvenlik kameralarının incelenmesiyle birlikte, olayın aydınlatılması ve sorumlularının adalet önüne çıkarılması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bahçelievler’de Kavga Kanlı Bitti! Otomobil Sürücüsü Kadını Silahla Vurdu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin