1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Seçim Sonuçlarından Sonra Bartın’da Toplantı Yaptı ve Açıklamalarda Bulundu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Seçim Sonuçlarından Sonra Bartın’da Toplantı Yaptı ve Açıklamalarda Bulundu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, 31 Mart Yerel Seçimlerinin sonuçlarını değerlendirmek amacıyla Bartın’a ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanlığı binası önünde karşılanan Yılmaz, burada partinin yöneticileri ile toplantı gerçekleştirdi. Yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim sonuçlarını bekledikleri gibi olmadığını belirttiği balkon konuşmasına atıfta bulundu ve seçim sonuçlarını incelemek, halkın talimatını dikkate almak gerektiğini vurguladı.

Yusuf Ziya Yılmaz, seçim sonuçlarını değerlendirmek için ülkenin 81 ilini ziyaret ederek çalışmalara başladıklarını ifade etti. Ziyaretlerin iki başlık altında yürütüldüğünü belirten Yılmaz, parti kazandığı illerde bilgi paylaşımı ve istişare toplantıları düzenlediklerini, diğer illerde ise yerel yönetimlerin durumunu değerlendirdiklerini söyledi. Bartın ziyaretiyle birlikte 53. il gezisini gerçekleştirdiklerini belirten Yılmaz, seçim sonuçlarının istedikleri gibi olmadığını ifade ederek bu durumun nedenlerini analiz ettiklerini dile getirdi.

31 Mart Yerel Seçim sonuçlarının parti için beklenilen sonuçlar olmadığını belirten Yılmaz, ittifakla girilen Bartın’da seçimi kazanamamalarından üzüntü duyduklarını ve bazı illerinde kaybettiklerini belirtti. Yılmaz, seçim sonuçlarının parti içinde aile içi bir istişareye benzediğini ve milletin sandıkta verdiği mesajı alarak daha fazla çalışmaya kararlı olduklarını ifade etti. Yapılan geniş kapsamlı çalışmalar sonucunda 10 maddeye varıldığını belirten Yılmaz, bu maddelerin parti içinde daha fazla çalışma, daha samimi iletişim, tevazu sahibi olma gibi unsurları içerdiğini açıkladı. Yılmaz, milletin daha iyi yönetimi, adaleti ve ülkenin menfaatlerini ön planda tutulmasını talep ettiğini vurguladı.

Yusuf Ziya Yılmaz’ın açıklamalarının ardından parti teşkilatı ve yerel yöneticilerle birebir görüşmeler gerçekleştirildi. Ziyaretin basına kapalı devam eden kısmında, seçim sonuçlarının detayları ve alınacak önlemler hakkında konuşuldu. Bu toplantılara isteyen herkesin katılma imkanı sunularak şeffaf bir iletişim politikası izlendi. Yılmaz, seçim sonuçlarının değerlendirilmesi sürecinde milletin verdiği mesajları dikkate alarak daha iyi bir yönetim anlayışıyla hareket etme kararlılığına vurgu yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Seçim Sonuçlarından Sonra Bartın’da Toplantı Yaptı ve Açıklamalarda Bulundu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin