1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Fenerbahçe’de Ali Koç dönemi: Yitip giden serilere bir yenisi daha eklendi!

Fenerbahçe’de Ali Koç dönemi: Yitip giden serilere bir yenisi daha eklendi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Galatasaray’a 3-1 kaybederek Ali Koç başkanlığında ezeli rakiplerine karşı yitip giden serilere bir yenisini ekledi. 3 Haziran 2018’de başkanlığa seçilen Koç ile son 6 sezonda tarih tersine dönmüştü. 2019-20 sezonunda G.Saray’a 3-1 yenilen Kanarya, 21 yıl sonra Kadıköy’de rakibine mağlup oldu. Aynı sezon içerisinde Beşiktaş’a 4-3 kaybederek 15 yıl sonra sahasında yenilgi aldı. Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor’a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe, 23 yıllık yenilmezlik serisine veda etti. Geçen sezon Beşiktaş’ın 4-2 galip geldiği maçta Şenol Güneş, 35 yıllık teknik direktörlük kariyerinde ilk kez Kadıköy’de Koç döneminde galibiyet elde etti. Son olarak 32 maçlık namağlup serisini Kadıköy’de kaybetti ve kulüp rekoru Galatasaray karşısında sona erdi.

Fenerbahçe, Ali Koç yönetiminde sadece ezeli rakiplerine değil, Anadolu takımlarına karşı da serilerini yitirdi. Gençlerbirliği, 2021 yılında Kadıköy’de 2-1’lik skorla Fenerbahçe’yi mağlup ederek 21 yıllık özlemini sonlandırdı. Aynı yıl Göztepe, deplasmanda 1-0 kazanarak 21 yıl sonra Kadıköy’den galip ayrıldı. Fenerbahçe, Sivasspor’a da sahasında 2-1 kaybederek 7 yıl sonra evinde mağlup oldu.

Soyunma odasına indiği ve Jose Mourinho ile gerginlik yaşadığı iddiaları sosyal medyada dolaşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un bu iddialar yalanlandı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Başkanımız soyunma odasına inmemiştir” denilerek bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Sonuç olarak, Fenerbahçe Ali Koç başkanlığında ezeli rakiplerine karşı ve Anadolu takımlarına karşı çeşitli serileri yitirmiş ve tarihindeki bazı rekorları sona erdirmiştir. Galatasaray’a karşı olan geçmiş başarısızlıklarına yenilerini ekleyen Fenerbahçe, bu durumla başkan Ali Koç yönetiminde farklı bir döneme girdiğinin sinyallerini vermiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’de Ali Koç dönemi: Yitip giden serilere bir yenisi daha eklendi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin