1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ataşehir’de sokak ortasında silahlı saldırı!

Ataşehir’de sokak ortasında silahlı saldırı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün Atatürk Mahallesi’nde, Dicle Caddesi üzerinde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu bir erkek sokak üzerinde erkek kardeşi ile yürüyen ve iddia edilen eşi olan bir kadına yaklaşarak 3 el ateş etti. Ateş edilen mermiler kadına isabet etti ve kadın kanlar içinde yere yığıldı. Silahı atan yabancı uyruklu şahıs, olay yerinden kaçarken silahı cadde üzerindeki bir aracın altına attı.

Kadının erkek kardeşi durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Haberin alınmasının ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan kadını hastaneye kaldırırken, vurulan kadının erkek kardeşi kanlar içinde elleri titreyerek olay yerinde ağladı. Polis ekipleri, olayın yaşandığı bölgede güvenlik önlemleri aldı.

Olay yeri inceleme ekipleri, aracın altına atılan silahı inceledi. Kadının erkek kardeşi ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Polis ekipleri detaylı bir soruşturma başlattı.

Ayrıca, yabancı uyruklu şüphelinin kadına ateş ettikten sonra kıyafetlerini değiştirerek izini kaybettirmek istediği belirlendi. Polis ekipleri, kaçan şahsı yakalamak için çalışmalarına başladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ataşehir’de sokak ortasında silahlı saldırı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin