1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Migros, Müşterilerine Müthiş Bir Deneyim Sunuyor: İşte Yepyeni Reklam Filmi!

Migros, Müşterilerine Müthiş Bir Deneyim Sunuyor: İşte Yepyeni Reklam Filmi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Migros, yeni imaj iletişimi için “Migros ile İyisin” adlı şarkıyı kullanarak dikkat çeken bir reklam filmi hazırladı. Bu reklam filmi, “Hepimize İyi Gelecek” sloganıyla çeşitli kesimlere hitap ediyor. Kuruluşundan bugüne kadar geniş bir ekosistem oluşturan Migros, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak geniş ürün yelpazesi, uygun fiyat politikası ve güçlü kampanyalarıyla müşterilerini memnun etmeyi amaçlıyor.

Türkiye genelinde 75 bin çalışanı olan Migros, 23.500 iş ortağıyla güçlü bir iş birliği modeli geliştiriyor. Yerli üreticilere verdiği desteklerle ülke genelinde tarıma ve yerel ekonomiye katkı sağlayan Migros, sürdürülebilir tarım uygulamalarıyla doğaya ve üreticiye fayda sağlamayı hedefliyor. Yerli üretimi destekleyen projeler ve çevre dostu uygulamalar ile ekonomiye, tarıma ve istihdama katkıda bulunuyor.

Migros Müşteri Deneyimi Stratejisi ve Pazarlama İletişimi Direktörü Sinem Serdar, yeni iletişim çalışmalarıyla markanın pozitif etkilerini vurgulamayı amaçladıklarını belirtiyor. Kampanyalarında, tüm Türkiye’ye olumlu etkiler yaratan Migros’un gücünü anlatmayı hedeflediklerini ifade eden Serdar, müşterilere en iyi deneyimi yaşatacaklarını, alışveriş yaparken kazanacaklarını vurguluyor. Ayrıca, çiftçilerin emeğine saygı duyduklarını ve taze ürünleri özenle sunduklarını vurgulayarak, taze balıkları Türkiye geneline ulaştırmak için geniş bir ağ oluşturduklarını belirtiyor.

Migros, 70 yıldır Türkiye geneline hizmet veren ve herkesin iyiliği için çalışan bir marka olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı sürdürüyor. “Migros ile İyisin” şarkısıyla markanın değerlerini ve etkilerini vurgulayan firma, tüketicilerden çalışanlara, çiftçilerden balıkçılara kadar herkesi kapsayan bir yaklaşım benimsemiş durumda. Sonuç olarak, Migros’un yeni reklam filmiyle markanın gücünü ve pozitif etkilerini vurgulayarak Türkiye genelindeki varlığını daha da güçlendirmeyi amaçladığı görülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Migros, Müşterilerine Müthiş Bir Deneyim Sunuyor: İşte Yepyeni Reklam Filmi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin