1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kabin amiri otoparkta hayatını kaybetti!

Kabin amiri otoparkta hayatını kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, Lüleburgaz’ın İstiklal Mahallesi Mehmetçik Caddesi’ndeki bir sitenin bodrum katındaki otoparkta saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Erdinç Orcan’ın yönetimindeki araç, belirlenemeyen bir nedenle duvara çarparak alev aldı.

Alevler kısa sürede büyüyerek diğer araçlara da sıçradı. İhbar üzerine adrese polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sitedeki insanlar tahliye edilirken, itfaiyenin müdahalesiyle yangın yaklaşık 6 saat sonra kontrol altına alındı. Dumandan etkilenen 12 kişi, Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde tedavi edildi.

Yangın söndürüldükten sonra yapılan incelemede duvara çarpan araçta mahsur kalan ve THY personeli olduğu belirlenen Erdinç Orcan’ın cansız bedeni bulundu. Orcan’ın cenazesi, savcı ve polis incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yangında otoparktaki 5 araç da kullanılamaz hale geldi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Erdinç Orcan’ın Türk Hava Yolları’nda (THY) kabin amiri olarak görev yaptığı ve Lüleburgaz’daki kazada hayatını kaybettiği belirtildi. Orcan’ın ölüm haberi, THY personelleri arasında büyük üzüntüye yol açtı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kabin amiri otoparkta hayatını kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin