1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Ümraniye’de Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ın Acı Veda Töreni

Ümraniye’de Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ın Acı Veda Töreni

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivas nüfusuna kayıtlı polis memuru Şeyda Yılmaz, Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından “motosiklet hırsızlığı” suçundan yakalanan ve firar eden şahsın yakalanması için yapılan çalışmada yer aldı. Suçlunun peşindeyken başından silahla yaralandı ve Ümraniye Hisar Hastanesinde ameliyata alındı. Ne yazık ki tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Yılmaz, yedi ay önce meslektaşıyla evlenmiş ve mutlu bir hayat sürüyordu. Şehit polisin naaşı İstanbul’da yapılan törenin ardından Nuri Demirağ Havalimanı’na getirildi ve hastane morguna konuldu. Cenaze, ikindi namazına yakın bir saatte hastane morgundan alınarak şehidin baba evine götürüldü.

Burada ailesinden helallik alındıktan sonra Yılmaz’ın cenazesi cenaze namazı için Ay Yıldızlı Cami’ye getirildi. Cenaze namazına polis memuru Semih Yılmaz, annesi Nurgül ve babası Mehmet Yağlı, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu, CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu ve diğer yetkililer ile vatandaşlar katıldı.

Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’ın yakınları, cenaze namazı öncesinde tabuta sarılarak gözyaşları döktü. Aile, meslektaşları tarafından teselli edildi. İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Yılmaz polis şehitliğine defnedildi.

Yılmaz, polis olalı henüz dokuz ay olmuştu. Ankara Polis Meslek Yüksek Okulundan mezun olduktan sonra ilk görev yeri İzmir İl Emniyet Müdürlüğü olan Yılmaz, eş durumundan İstanbul’a tayin olmuş ve Ümraniye ilçesindeki polis merkezinde görev yapmaktaydı. Meslek hayatına yeni atılmış genç bir polisti ve acı bir şekilde şehit düştü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ümraniye’de Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ın Acı Veda Töreni
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin