1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul Ümraniye’de Polis Memurunu Şehit Eden Saldırgan Adliyede!

İstanbul Ümraniye’de Polis Memurunu Şehit Eden Saldırgan Adliyede!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Ümraniye’de polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden saldırgan Yunus Emre Geçti adliyeye sevk edildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili olarak “Gerekli soruşturma başlatıldı. Suç şebekeleriyle mücadelemizi sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı. Saldırgan sevk sırasında siyah çöp poşetiyle giydirilerek, Hayvan Durum İzleme Amirliği’ne bağlı hayvan taşıma aracına götürüldü.

Saldırganın, adliyeye getirilmesi sırasında siyah çöp poşeti giydirilen Yunus Emre Geçti’nin İstanbul Anadolu Adliyesi’nde savcılık sorgusu başladı. Açıklama yapmayan zanlı, sorgusuna devam edildi. Tutuklanması beklenen saldırganın, savcılık sorgusu devam ediyor. Olayın ardından Adalet Bakanlığı yetkilileri, suçun aydınlatılması için gerekli tüm adımların atılacağını belirtti.

Yunus Emre Geçti, polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit ettiği olayda gözaltına alındıktan sonra emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Salgın sırasında siyah çöp poşeti giydirilen zanlı, adliyeye getirildiği sırada basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadı. Sorgusu devam eden katil zanlısı, hakkındaki suçlamalarla ilgili mahkemede ifade vermesi bekleniyor.

Savcılık, Yunus Emre Geçti’nin saldırıyı neden gerçekleştirdiğini ve eylemi planlayıp planlamadığını araştırıyor. Olayın ayrıntılarına ilişkin detaylı bir soruşturma başlatıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırganın herhangi bir suç örgütüyle bağlantısını da araştırıyor. Soruşturma sürecinde, saldırganın sosyal çevresi ve yaşamı üzerinde detaylı incelemeler yapılıyor.

Yunus Emre Geçti’nin adliyeye sevkiyle birlikte şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’ın ailesi ve yakınları, adaletin en kısa sürede yerine getirilmesi talebinde bulundu. Adalet Bakanlığı, şehit polis memuru için gerekli tüm adımların atılacağını ve suçlunun en ağır şekilde cezalandırılacağını belirtti. Şehit polis memuru için düzenlenecek cenaze törenine de büyük bir katılım olması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Ümraniye’de Polis Memurunu Şehit Eden Saldırgan Adliyede!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin