1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener İstanbul’a Geri Dönüyor!

İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener İstanbul’a Geri Dönüyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meral Akşener, geçen yıl temmuz ayında İstanbul’dan Ankara’ya taşındı. Ankara’da çalışmalarına devam ederken, Üsküdar Beylerbeyi’ndeki evini kiraya vermişti. Bilkent’te kiraladığı evde kalan Akşener, yaklaşık 15 ay sonra tekrar İstanbul’a dönme kararı aldı. İstanbul’a dönecek olan İYİ Parti Eski Genel Başkanı, bu sefer Beylerbeyi değil Acıbadem’deki bir sitedeki evinde yaşayacak ve çalışmalarını oradan sürdürecek.

Dünya gazetesinde yer alan habere göre Meral Akşener, Bilkent’te kiraladığı evde 15 ay süreyle kaldıktan sonra İstanbul’a dönme kararı aldı. İYİ Parti Eski Genel Başkanı, Ankara’dan ayrılarak tekrar İstanbul’a yerleşecek ve bu sefer Beylerbeyi yerine Acıbadem’de bir sitedeki evinde ikamet edecek. Ankara’da işlerini yürüten Akşener’in, artık İstanbul’da yaşayarak çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

Meral Akşener, İstanbul’dan Ankara’ya taşındıktan sonra kiraladığı Bilkent’teki evde 15 ay kaldıktan sonra tekrar İstanbul’a dönmeye karar verdi. İYİ Parti Eski Genel Başkanı, Ankara’dan ayrılarak İstanbul’a taşınacak ve bu sefer Beylerbeyi’ndeki ev yerine Acıbadem’deki bir sitede yaşamaya başlayacak. Akşener, İstanbul’daki yeni evinde yaşayarak çalışmalarına devam edecek.

Meral Akşener, İstanbul’dan Ankara’ya taşındıktan sonra kiraladığı evde kalan siyasetçi, 15 ay sonra tekrar İstanbul’a dönmeye hazırlanıyor. İYİ Parti Eski Genel Başkanı, Ankara’dan ayrılarak bu sefer Acıbadem’deki bir sitedeki evinde yaşamaya karar verdi. Akşener’in İstanbul’a dönerek çalışmalarını yeni evinden sürdüreceği belirtiliyor.

Meral Akşener, geçen yıl temmuz ayında İstanbul’dan Ankara’ya taşındı ve Üsküdar Beylerbeyi’ndeki evini kiraya verdi. Bilkent’te kiraladığı evde 15 ay süreyle kalan Akşener, şimdi tekrar İstanbul’a dönmeye karar verdi. İYİ Parti Eski Genel Başkanı, bu kez Beylerbeyi yerine Acıbadem’deki bir sitede yaşayacak ve çalışmalarını buradan sürdürecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener İstanbul’a Geri Dönüyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin