1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İspanyolca öğretmeni öğrencisiyle skandal ilişki yaşadı

İspanyolca öğretmeni öğrencisiyle skandal ilişki yaşadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziosmanpaşa’da bir özel okulda görevli olan 28 yaşındaki İspanyolca öğretmeni B.N.Ç., 14 yaşındaki öğrencisi M.A. ile sosyal medya üzerinden mesajlaşmaya başladı.

Edinilen bilgilere göre, bir süre sonra öğretmen B.N.Ç., öğrencisini evine davet ederek cinsel istismarda bulundu. Bu durumu fark eden M.A.’nın babası, oğlunun telefonunu inceledikten sonra savcılığa başvuruda bulundu.

Pedagog eşliğinde ifadesi alınan M.A., öğretmeniyle sosyal medya üzerinden mesajlaştıklarını ve aralarında yakınlaşma olduğunu söyledi. Öğrenci, 27 Mayıs’tan itibaren öğretmeninin evine gidip film izlediklerini ve 4 kez cinsel birliktelik yaşadıklarını anlattı. Kimsenin zorlamadığını, kendi istekleriyle birlikte olduklarını belirten öğrenci, durumu ailesinin öğrenmesi üzerine utandığı için şikâyetçi olduğunu belirtti.

Gözaltına alındıktan sonra ifade veren 28 yaşındaki İspanyolca öğretmeni B.N.Ç., öğrencisinin ilk mesajı attığını söyleyerek, “Cinsel birliktelik yaşamadık. 15 yaşından küçük olduğunu bilmiyordum, bana 16 yaşında olduğunu söyledi. Yaşının küçük olduğunu bilseydim, sevgili olmazdım” dedi.

İfadesinin ardından nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğine çıkarılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. B.N.Ç., ‘Cebir Tehdit ve Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma’ ve ‘Çocuğun Cinsel İstismarı’ suçları kapsamında 14 yıl 7 ay hapis cezası aldı. Tutuklu yargılanan öğretmen 4 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildi. Tutuksuz yargılama devam ederken kararın onanması halinde öğretmen tekrar tutuklanarak cezaevine gönderilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İspanyolca öğretmeni öğrencisiyle skandal ilişki yaşadı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin