1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Memişoğlu Sivas’ta Yeni Okul Temeli Attı

Memişoğlu Sivas’ta Yeni Okul Temeli Attı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivas’ta gerçekleşen bir temel atma töreninde konuşan Memişoğlu, Hulusi Şahin tarafından yaptırılan Bekir-Latife Şahin İlkokulu’nun açılışında bulunmaktan gurur duyduğunu belirtti. Eğitimin önemine vurgu yapan Memişoğlu, devlet ve milletin birlikte çalışarak üretkenliğin önemini ortaya koyduklarını ifade etti.

Hayırsever iş insanı Hulusi Şahin ve ailesine teşekkür eden Memişoğlu, anne ve babalarına Allah’tan rahmet dileyerek, evlatlarının isimlerini okula vermenin anlamını vurguladı. Daha verimli bir ülke olma hedefiyle hareket edeceklerini belirten Memişoğlu, birlik içinde çalışmanın her sorunu çözebileceğini dile getirdi. Geleceğe yatırımın ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Memişoğlu, dünyadaki olumsuzluklara karşı üretkenliğin bir çözüm olduğunu söyledi.

Memişoğlu, öğretmenlerin önemine de değinerek onlara teşekkür etti. Çocuklara da söz vererek onları sağlıkçılar olarak nitelendirdi. AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler ise eğitime verilen destek için Şahin ailesine teşekkür etti ve Türkiye genelinde derslik sayısının arttığını belirtti.

Konuşmaların ardından temel atma töreni gerçekleştirildi ve daha sonra Şeyda Yılmaz’ın ailesine taziye ziyareti yapıldı. Son olarak AFAD Sivas İl Müdürlüğü ve Numune Hastanesi ziyaret edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Memişoğlu Sivas’ta Yeni Okul Temeli Attı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin