1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Manisa’da Hamile Kadına Sokak Ortasında Şiddet: Çığlıklar Arasında Yaşanan Dehşet!

Manisa’da Hamile Kadına Sokak Ortasında Şiddet: Çığlıklar Arasında Yaşanan Dehşet!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Paşa Mahallesi Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi’nde, 16 Ağustos’ta meydana gelen şiddet olayı büyük infial yarattı. Yılmaz Akman (37), köye gitmek istemeyen 5,5 haftalık hamile Sude Naz A.’yı (19) sokak ortasında dövdü. Akman, yumruk darbeleriyle genç kadını yere düşürdü ve metal fırça sapıyla da saldırdı.

Çevredeki insanlar olayı izlerken, çiftin 3 yaşındaki oğlu da şahit oldu. Sude Naz A., “Abi hamileyim, imdat” diye çığlık atarken, bir kişi Akman’ı durdurmaya çalıştı. Daha sonra çevredeki esnaflar ve vatandaşlar Akman’a müdahale ederek Sude Naz A.’yı kurtardı. Polis ekipleri olay yerine gelerek Akman’ı gözaltına aldı. Sude Naz A. ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sude Naz A., yaşadıklarını anlatırken, Yılmaz Akman’ın daha önce de kendisine şiddet uyguladığını ve alkol ve maddeler kullandığını belirtti. Olay günü markete alışverişe gittiklerini ve Akman’ın kendisini köye götürmek istediğini ancak gitmek istemediğini söyledi. Çocuğuyla birlikte yaşanan korkunç olayın ardından Akman tutuklandı.

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı, Yılmaz Akman hakkında ‘kasten yaralama’ ve ‘hakaret’ suçlarından 6,5 yıla kadar hapis cezası istedi. Akman’ın ifadesinde ise alkollü olduğunu ve olayları hatırlamadığını belirtti. Mahkeme süreci devam ederken, davanın ilk duruşması bugün görüldü. Akman’ın tutukluluk halinin devamına karar verildi ve duruşma 18 Ekim’e ertelendi.

Duruşma sonrası Manisa Barosu temsilcileri ve CHP Akhisar İlçe Kadın Kolları Başkanı da olayı takip ettiklerini ve kadına şiddetin karşısında olduklarını belirttiler. Tüm detaylar önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Manisa’da Hamile Kadına Sokak Ortasında Şiddet: Çığlıklar Arasında Yaşanan Dehşet!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin