1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Terörle Mücadelede Kahraman Mehmetçiğin Başarısını Anlattı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Terörle Mücadelede Kahraman Mehmetçiğin Başarısını Anlattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, sınır ötesinde görev yapan birlik komutanlarıyla video telekonferans toplantısında bir araya geldi. Güler, dünya genelinde yaşanan gerginlikler ve krizlerin arttığını belirterek, ülkenin güvenliği için çalışmaların gece gündüz devam ettiğini vurguladı. Terörle mücadelede başarılı operasyonlar gerçekleştirildiğini ifade eden Güler, özellikle Irak’ın kuzeyindeki terör unsurlarına yönelik operasyonlara değindi.

Güler, geçmişte sınırlı operasyonlardan çıkılarak, terör örgütlerine sürekli ve kapsamlı operasyonlar yapıldığını belirtti. Şırnak’ta yaşanan huzur ortamının Mehmetçik sayesinde sağlandığını söyleyen Güler, terör örgütlerine darbeler vurulmaya devam edileceğini vurguladı. Ayrıca, Irak ile güvenlik iş birliği yapılarak terör örgütlerine karşı ortak mücadele yürütüldüğünü ifade etti.

Terörle mücadeledeki başarının yanı sıra hudut güvenliğine de önem verdiklerini belirten Güler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin imkan ve kabiliyetlerini sürekli artırdıklarını aktardı. Türkiye’nin, uluslararası alanda etkin bir aktör haline geldiğini ve bölgesel barışın tesisi için çaba sarf ettiğini söyleyen Güler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin farklı coğrafyalarda barış ve istikrar için çalıştığını ifade etti.

Güler, başarı dolu bir kariyerin azim ve takım çalışmasıyla mümkün olduğunu vurgulayarak, Türk Silahlı Kuvvetlerinin hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini belirtti. Takım ruhu ve birlikte çalışma becerisinin önemine değinen Güler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin gücüne güç katacak çalışmalar yapacaklarına inandığını ifade etti. Güler, Türkiye’nin ikinci yüzyılına ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu ile emin adımlarla ilerlediklerini ve ülke için en üstün gayretle çalışacaklarını söyledi.

Son olarak, haberin kaynağının Demirören Haber Ajansı olduğu belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Terörle Mücadelede Kahraman Mehmetçiğin Başarısını Anlattı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin