1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bakan Güler’den önemli açıklamalar: Terörle mücadeleye vurgu!

Bakan Güler’den önemli açıklamalar: Terörle mücadeleye vurgu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Güler, bir video telekonferans toplantısında Türkiye’nin ve dünya genelinde yaşanan gerginlik ve krizlerin arttığından bahsederek, Milli Savunma Bakanlığı olarak ülkenin güvenliği ve huzuru için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Özellikle terörle mücadelede ordunun başarılı operasyonlar gerçekleştirdiğini vurguladı.

Bakan Güler, geçmişteki kısa süreli operasyonların yerine bugün sürekli ve kapsamlı operasyonlarla terör örgütlerine darbe vurduklarını ifade etti. Gabar’da güvenli şekilde petrol çıkartılabilmesinin Mehmetçik sayesinde olduğunu belirtti.

Terörle mücadeleye devam edeceklerini söyleyen Bakan Güler, 23. Piyade Tümeni’nin yaptığı başarılı çalışmaları övdü. Irak ile olan ilişkileri güçlendirdiklerini ve terör örgütlerine karşı ortak mücadele verdiklerini belirtti.

Hudut güvenliğine dikkat çeken Bakan Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin hem terörle mücadelede hem de sınırların güvenliğini sağlamak için çalıştığını belirtti. Ayrıca, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin barışın savunucusu olduğunu ve uluslararası alanda da faaliyet gösterdiğini vurguladı.

Bakan Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin vatan sevgisi ve cesareti ile başarılı olduklarını belirtti. Takım çalışmasının önemine de değindi ve Silahlı Kuvvetlerin gücüne güç kattıklarına inandığını dile getirdi. Türkiye’nin hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini ve Cumhuriyetin ikinci yüzyılına başladığımızı belirterek sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Güler’den önemli açıklamalar: Terörle mücadeleye vurgu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin