1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP’li İstanbul İl Başkanı ve Beyoğlu Belediye Başkanı Terra Santa Manastırı Tahliyesine Tepki Gösterdi: “Haksız ve Hukuksuz Karara Karşı Dayanışma İçindeyiz!”

CHP’li İstanbul İl Başkanı ve Beyoğlu Belediye Başkanı Terra Santa Manastırı Tahliyesine Tepki Gösterdi: “Haksız ve Hukuksuz Karara Karşı Dayanışma İçindeyiz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li İşadamından ‘Terra Santa’ tepkisi

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, Terra Santa Manastırı’ndaki tahliye kararına karşı çıkarak tepki gösterdi.

Terra Santa önünde bir araya gelen CHP’li yöneticiler, kararı eleştirdi. Beyoğlu Belediye Başkanı Güney, “Bugün bürokrasiyle, bugün yargıyla, siyaset dizayn edilmeye çalışıyor” dedi.

İl Başkanı Çelik ise, “Bu engellemelerin altına imza atanlar; nasıl geçmişteki engellemeleriniz ilk seçim sandığında bir demokrasi tokadı olarak döndüyse bugünkü engellemeleriniz de yarın bir demokrasi tokadı olarak mutlaka sizlere dönecektir” şeklinde konuştu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Güney’e destek için CHP’nin 39 ilçe başkanı ve 26 belediye başkanı, meclis üyeleri, il yöneticileri, kadın ve gençlik kolu başkanları Terra Santa’ya geldi. Çelik, “Burayı günde binlerce genç ziyaret ediyor, buranın kafesinde oturuyor, vakit geçiriyor. Şimdi buraya bir tahliye kararı getirerek Beyoğlu halkını cezalandırıyorsunuz” dedi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden açıklama

Terra Santa Manastırı’ndaki tahliye kararına ilişkin açıklama yapan Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, taşınmazlarda ticari faaliyetlerde bulunulduğunu belirterek tahsislerin sonlandırıldığını duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’li İstanbul İl Başkanı ve Beyoğlu Belediye Başkanı Terra Santa Manastırı Tahliyesine Tepki Gösterdi: “Haksız ve Hukuksuz Karara Karşı Dayanışma İçindeyiz!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin