1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Dünya turundaki Rus motosikletçi yaşamını yitirdi, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi!

Dünya turundaki Rus motosikletçi yaşamını yitirdi, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

21 Temmuz tarihinde Söke-Milas kara yolunda meydana gelen feci kaza, Rusya vatandaşı motosiklet tutkunu sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina’nın hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Ozolina, dünya turu kapsamında Türkiye’ye giriş yapmıştı ve Onur Obut ile Sergei Khadrikov ile birlikte seyahat ediyordu. Kazada, Ozolina’nın kullandığı motosiklet ile Obut’un motosikleti çarpıştı ve Ozolina hayatını kaybederken Obut yaralandı.

Kazanın ardından Obut ifadesinde, Sergei’nin kendilerine yetişmesini beklerken Ozolina’nın kendisine arkadan çarptığını belirtti. Obut, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ancak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Adli tıp raporu ise kazada asli kusurun Obut’ta olduğunu ortaya koydu.

Tatiana Ozolina’nın ailesinin avukatı Ali Şan ise kaza anında motosiklette bulunan ve olayları kaydeden kameranın kaybolduğunu iddia etti. Şan, kameranın kazadan sonra Obut’a verildiğini iddia etti ve kamerayı gören kişilerin savcılığa ifade vermelerini istedi. Şan, savcılığın soruşturmayı titizlikle yürüttüğünü belirterek, iddianamenin kısa sürede hazırlanmasını beklediklerini söyledi.

Kazayı gören tanıkların ifadelerinin yanı sıra adli tıp raporu ve kamera kaydının kaybolması gibi unsurların dosyaya dahil edildiği soruşturma sonucunda, Ozolina’nın kusursuz olduğu ve Obut’un kusurlu olduğunun raporlandığı belirtildi. Şan, Ozolina’nın ailesinin, şüphelinin kendileriyle iletişime geçmemesi nedeniyle üzgün olduklarını ifade etti ve kazayı gören başka tanıkların savcılığa başvurmalarını istedi.

Tatiana Ozolina’nın ölümüyle sonuçlanan kaza, hala detayları netleşmeyen birçok soru işaretini beraberinde getirirken, adli makamların ve avukatların yürüttüğü soruşturma devam ediyor. Ozolina’nın ailesinin adalet arayışı devam ederken, kazayla ilgili tüm delillerin toplandığı belirtiliyor. Öte yandan, kaza anında motosiklette bulunan kameranın kaybolması ve şüpheli durumlar dosyanın seyrini belirsiz kılmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dünya turundaki Rus motosikletçi yaşamını yitirdi, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin