1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Rus Sosyal Medya Fenomeni Motosiklet Kazasında Öldü

Rus Sosyal Medya Fenomeni Motosiklet Kazasında Öldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

21 Temmuz’da saat 17.30 sıralarında, Söke-Milas kara yolunda meydana gelen kaza, Rusya vatandaşı motosiklet tutkunu sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina ve beraberindeki Onur Obut ve Sergei Khadrikov’un Türkiye turu sırasında gerçekleşti. Milas yönüne doğru seyir halinde olan motosiklet grubundan Sergei Khadrikov’un geride kalması üzerine, Obut ve Ozolina diğer arkadaşlarını beklerken kaza yaşandı.

Tatiana Ozolina’nın kullandığı 4898 AM 55 plakalı motosiklet ile Onur Obut’un yönetimindeki 01 ATM 970 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazanın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verilmesiyle sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan kontroller sonucunda Ozolina’nın hayatını kaybettiği, Obut’un ise yaralı olduğu belirlendi.

Hastanede tedavisi tamamlanan Onur Obut, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Obut, ifadesinde Tatiana Ozolina’nın arkadan çarptığını iddia etti. Adli tıp raporunda ise Ozolina’nın kusursuz olduğu, kusurlu olanın Obut olduğu belirtildi.

Kaza sonrasında kameranın kaybolduğu iddiasını dile getiren Tatiana Ozolina’nın ailesinin avukatı Ali Şan, kaza ile ilgili soruşturmanın çok titiz bir şekilde yürütüldüğünü ve dosyada tüm delillerin toplandığını ifade etti. Avukat Şan, iddianamenin kısa sürede hazırlanmasını beklediğini ve olaya tanıklık edenlerin savcılığa başvurmasını istedi. Ailesi, şüphelinin kendileriyle irtibat kurmamasından dolayı üzgün olduklarını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rus Sosyal Medya Fenomeni Motosiklet Kazasında Öldü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin