1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ukraynalı Avukat Türk Muhasebeciyle Evlendi

Ukraynalı Avukat Türk Muhasebeciyle Evlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir’de eski bir banka çalışanı olan 33 yaşındaki Kemal Şanlı, 10 yıl önce internet üzerinden işle ilgili soruları cevaplamak için Ukrayna’daki büyük bir bankanın avukatı olan 33 yaşındaki Victoria Ozirska ile tanıştı. İkili zamanla birbirlerini daha iyi tanımaya başladı ve yaklaşık 6 yıldır birlikte oldular. Ancak yaşanan Covid-19 salgını, Ukrayna-Rusya savaşı ve bazı pürüzler nedeniyle evliliklerini sürekli ertelediler. Sonunda çift, sorunları aşarak hayatlarını birleştirme kararı aldı.

Eskişehir’de bir düğün salonunda düğünlerini yapan Kemal ve Victoria çifti, mutlu günlerinde akrabaları ve sevenleriyle bir araya geldi. Danslarının ardından çalan Eskişehir çiftetellisi eşliğinde oynayan çift, Ukraynalı gelinin eşi Kemal Şanlı ile birlikte gösterdikleri çiftetelli performansı ile salondakilerden büyük alkış aldı. Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut da düğüne katılarak çifti tebrik etti.

Kemal Şanlı, Victoria Ozirska ile tanışma hikayesini anlatırken, önce bankada çalıştığını ancak şimdi muhasebeci olduğunu ve Victoria’nın Ukrayna’daki büyük bir bankanın avukatı olduğunu belirtti. İnternet üzerindeki bir forum aracılığıyla tanıştıklarını ve birbirlerine daha da yakınlaştıklarını söyleyen Kemal, Covid dönemi ve Ukrayna-Rusya savaşı gibi olayların evliliklerini ertelemelerine sebep olduğunu ifade etti.

Victoria Ozirska ise Eskişehir’de yaşayacak olmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, eşiyle tanışmasının bir şans olduğunu ve hayatın kendisine Türkiye’de bir Türk ile evlenme fırsatı verdiğini söyledi. Eskişehir’i sevdiğini ve burada yaşamak istediğini ifade eden Victoria, mutluluklarını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ukraynalı Avukat Türk Muhasebeciyle Evlendi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin