1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 19 yaşındaki genç sokakta kurşun yağmuruna tutuldu

19 yaşındaki genç sokakta kurşun yağmuruna tutuldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Esentepe Mahallesi’nde saat 18.30 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre, genç bir adam olan 19 yaşındaki Şahin Aslan, birisiyle sokakta sohbet ederken otomobille gelen şüpheliler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Karnından yaralanan Aslan, kanlar içinde bir süre ilerledikten sonra aynı sokakta tekrar kurşun yağmuruna tutuldu.

Çevredeki insanların ihbarı sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, çevrede güvenlik önlemi alarak inceleme başlattı. Yaralı Aslan, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Aslan hayatını kaybetti. Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Şahin Aslan’ın kanlar içinde kaçarken peş peşe vurulduğu ve yere düştüğü görülüyor. Saldırının ardından çevredekilerin sokağa çıktığı ve toplandığı görülmekte. Saldırı sonrası çevredeki vatandaşların müdahale ettiği Şahin Aslan’ın durumu cep telefonu kamerasına yansıdı.

Mahalle sakinlerinden İrfan Sevindir, “Çocuk arabaya binecekti, karşı taraftan araba geldi. Gelir gelmez, arabanın arkasındaydı iki el sıktı. Çocuk vuruldu ve düştü sonra hastaneye götürdüler” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
19 yaşındaki genç sokakta kurşun yağmuruna tutuldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin