1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Antalya’da Cinayet Şüphelisi Polat D. Polisin İzinde!

Antalya’da Cinayet Şüphelisi Polat D. Polisin İzinde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gece saat 01.30 civarında Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi 1986 sokakta meydana gelen olayda, bir restoranın önünde bisikletiyle duran 45 yaşındaki Polat D., vale olarak çalışan 36 yaşındaki Osman D. ile tartıştı. Polat D, yanında bulunan bıçakla Osman D.’yi yaralayarak olay yerinden kaçtı. Vale Osman D. yaralanırken, 15 dakika sonra başka bir adreste karşılaştığı 38 yaşındaki Deniz Akten ile yine bıçakla tartışmaya başlayıp onu da birkaç yerinden bıçaklayarak kaçtı. Deniz Akten olay yerinde hayatını kaybetti.

Polis olay yerinde çalışma yaparken cinayet zanlısı Polat D, tekrar olay yerine dönüp polisin çalışmalarını izledi. Şüpheli durumundan şüphelenen polis ekipleri Polat D’yi suç aletiyle birlikte yakaladı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Deniz Akten’in cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Polat D. ifadesinde, “Yüzümü kopyaladılar, ben değilim” şeklinde savunma yaparak susma hakkını kullandı. Sağlık kontrolüne getirilen Polat D. basın mensuplarının sorularını yanıtladıktan sonra adliyeye sevk edildi. Polat D.’nin daha önce psikolojik tedavi gördüğü belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya’da Cinayet Şüphelisi Polat D. Polisin İzinde!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin