1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. AKP’lilerin Mangal Partisine Tepki: 1 Ton Sucuk Döner İkramı!

AKP’lilerin Mangal Partisine Tepki: 1 Ton Sucuk Döner İkramı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP’li yetkililerin enflasyon nedeniyle porsiyonları küçültme kararı alırken, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar başta olmak üzere bazı milletvekilleri ve partililer Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Tanıtım Töreni’nde mangal partisi düzenledi. Bu partiler kamuoyundan büyük tepki aldı.

Bir süre sonra, Kayseri belediye başkanı Büyükkılıç, Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir ile Anadolu Harikalar Diyarı’ndaki Doğal Üretim Bahçesi’ni ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada, 4-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde ikinci Kez gerçekleştirilecek Kayseri Gastronomi Günleri’nde, ziyaretçilere bazı ürünlerin ikram edileceğini duyurdu.

Büyükkılıç ayrıca, gastronomi günleri kapsamında 1 ton sucuk dönerle ilgili bir etkinlik yapılacağını belirtti. “Gastronomi günleri yaklaşıyor, şefler geliyor. Kayseri’mizin olmazsa olmazı sucuk, pastırma, mantı. Sucukla ilgili her etkinliğimizde vatandaşlarımıza ikram ediyoruz. Aynı zamanda gastronomi günlerinde 1 ton sucuk dönerle bir ilke imza atıyoruz. ‘Sucuğun da döneri olur’ diyoruz. Kayseri’yi tanımayan, bilmeyen, anlamayan ve yanlış mecralara sürüklemeye çalışanlar da buyursunlar gelsinler, sucuk döner ikram edelim.” dedi. Bu girişimle, belediye başkanı sucukun tanıtımını yaparak, Kayseri’nin kültürel değerlerini ve yemek kültürünü ön plana çıkarmayı hedefledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP’lilerin Mangal Partisine Tepki: 1 Ton Sucuk Döner İkramı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin