1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. SÖZCÜ Televizyonu, 2024 Yerel Seçimlerinde Zafer Kazandı!

SÖZCÜ Televizyonu, 2024 Yerel Seçimlerinde Zafer Kazandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SÖZCÜ TV Genel Müdürü Alişer Delek’in, Yakup Kadri’nin Yaban romanındaki çarıklı erkanıharp terimini yorumladığı bir makalede, yerel seçim sonuçlarının belirleyicisinin yurdum insanının kurnazlığı ve iş bilirliği olduğu vurgulanmaktadır. Bu seçimde, SÖZCÜ Televizyonu diğer haber kanallarına nazaran büyük bir farkla birinci gelmiş, Youtube’da da 14 milyon 600 bin görüntülenme elde etmiştir. Bu başarının arkasında ise dava niteliğinde bir habercilik anlayışı yatmaktadır.

SÖZCÜ Televizyonu’nun elde ettiği başarının ardında yatan unsurların başında kamu yararına habercilik amacı gelmektedir. Diğer haber kanallarının para karşılığı belirli adayları ekrana taşırken, SÖZCÜ Televizyonu kamuyu ilgilendiren ve haber değeri taşıyan adaylara odaklanmıştır. Bu sayede, kanal kısa sürede zirveye oturmuş ve önemli bir seçim gecesinde büyük bir fark yaratmıştır.

sozcu.com.tr Genel Yayın Yönetmeni İsmail Şahin ise dijital medyadaki 31 Mart gecesini değerlendirmiş ve Türkiye’deki seçimin tarihe geçen bir sonuçla tamamlandığını belirtmiştir. Yayın yasağının kalkmasıyla birlikte, sozcu.com.tr’nin seçime özel hazırladığı sayfalar büyük ilgi görmüş ve gece boyunca güncel gelişmeleri okuyucularına aktarmıştır. Ayrıca, digital saldırılara rağmen okurların doğru ve güvenilir bilgilere ulaşmasını engelleyemeyen sozcu.com.tr, 31 Mart günü 4.9 milyon tekil ziyaretçiye ulaşmış, gece boyunca 8.2 milyon ziyaret sayısına ulaşmıştır.

SÖZCÜ medya grubu, yayıncılık anlayışıyla ve kararlı habercilik politikası ile ön plana çıkan bir medya grubudur. Bu başarının toplamda ödediği bedellerle ve önemli bir seçim gecesinde elde ettiği başarılarla taçlandırılmıştır. SÖZCÜ Televizyonu ve sozcu.com.tr, kamu yararı ve doğru habercilik prensipleri ile hareket ederek, izleyicilerine güvenilir ve kaliteli içerik sunmaya devam edecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
SÖZCÜ Televizyonu, 2024 Yerel Seçimlerinde Zafer Kazandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin