1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Firari Şüpheli Operasyon Sonucu İntihar Etti, Diğer Şüpheli Yakalandı!

Firari Şüpheli Operasyon Sonucu İntihar Etti, Diğer Şüpheli Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, akşam saatlerinde Kamiloba Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde meydana geldi. Polis ekipleri uzun süredir aranan 2 şüphelinin kaldığı adresi tespit etti. Ekipler harekete geçerek şüphelilerin kaldığı eve operasyon düzenledi. Operasyon sırasında C.G. adlı şüpheli polise ateş açtı ve kalkana isabet eden kurşun polis ekiplerini hedef aldı. C.G., polis tarafından yakalanacağını anlayınca silahla intihar etti. Diğer şüpheli E.T. ise gözaltına alındı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken sağlık ekipleri de adrese yönlendirildi. Ekipler, çevrede güvenlik önlemleri alarak inceleme yaptı. C.G’nin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Büyükçekmece’de yaşanan olaya ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaptı. 12 Kasım 2023 tarihinde Bağcılar ilçesinde bir işyerine silahla ateş edilmesi sonucu 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili, 5 şüpheli şahıs yakalandı. Operasyon esnasında 3 adet silah ele geçirilirken şüphelilerin bir kısmı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, diğerleri ise tutuklandı. Firari olan şahısların yakalanması için yapılan operasyonda C.G. ve E.T. isimli şahısların bulunduğu ev basıldı. E.T. yakalanırken C.G. özel hareket kalkanlarına ateş açtıktan sonra intihar etti. Olay yerinde 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Özetle, Kamiloba Mahallesi İstanbul Caddesi üzerindeki olayda polis ekipleri uzun süredir aranan 2 şüphelinin kaldığı yere operasyon düzenledi. C.G. adlı şüpheli polise ateş açtıktan sonra intihar ederken diğer şüpheli E.T. gözaltına alındı. Büyükçekmece’de yaşanan diğer olayda ise silahla ateş edilmesi sonucu yaralanan kişilerle ilgili 5 şüpheli yakalandı, bazıları serbest bırakılırken bazıları tutuklandı. Firari olan 2 şahıs ise operasyonla yakalanmaya çalışılırken C.G. polise ateş açarak intihar etti. İki olayla ilgili de soruşturmalar devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Firari Şüpheli Operasyon Sonucu İntihar Etti, Diğer Şüpheli Yakalandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin