1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. İstanbul’da Beklenen Yağmur Aniden Bastı!

İstanbul’da Beklenen Yağmur Aniden Bastı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından İstanbul’da beklenen yağmur gece saatlerinde etkili olmaya başladı. İstanbul’un her iki yakasında da etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak ile birlikte yer yer şimşeklerin de çaktığı görüldü. Taksim’de aniden başlayan yağmura yakalanan vatandaşlar, zor anlar yaşadı. Sağanak geçişlerinin sabah saatlerine kadar devam edeceği öğrenildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından İstanbul’da beklenen yağmur gece saatlerinde etkili olmaya başladı. Gece saatlerinde başlayan sağanak yağış, şehrin her iki yakasında da hissedildi. Yağmurun etkisiyle şimşeklerin çaktığı gözlemlendi. Taksim’de ani başlayan sağanak yağmura yakalanan vatandaşlar, zor anlar yaşadılar. Meteoroloji yetkilileri, yağmurun sabah saatlerine kadar devam edeceğini belirtti.

İstanbul’da Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından gece saatlerinde başlayan yağmur, şehri etkisi altına aldı. Sağanak yağışın her iki yakada da etkili olduğu gözlendi. Yağmurun yanı sıra şimşeklerin de çakmasıyla dikkat çekti. Taksim’de ani başlayan yağmur, vatandaşları zor durumda bıraktı. Meteoroloji yetkilileri, yağmurun sabah saatlerine kadar devam edeceği konusunda uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verdiği uyarıların ardından İstanbul’da beklenen yağmur gece saatlerinde şehri etkisi altına aldı. Yağmurun her iki yakada da görüldüğü sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Şehrin birçok noktasında şimşeklerin çaktığı da gözlendi. Taksim’de aniden bastıran yağmur nedeniyle vatandaşlar, zor anlar yaşadı. Meteoroloji yetkilileri, yağmurun sabah saatlerine kadar devam edeceğini bildirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Beklenen Yağmur Aniden Bastı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin