1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. MİT Lokman İsmail’i Vurdu!

MİT Lokman İsmail’i Vurdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), titiz çalışmalar sonucunda Lokman İsmail’in, terör örgütü Öz Savunma Birlikleri yapılanması içerisinde önemli bir pozisyonda olduğunu belirledi.

Suriye vatandaşı PKK/KCK mensubu İsmail için operasyon kararı alındı. MİT’in saha ajanlarının bilgileri sayesinde PKK/KCK üyesi Lokman İsmail’in Irak’ın kuzeyinde olduğu belirlendi. Terörist olarak 30 yıl boyunca PKK/KCK içinde faaliyet gösteren Lokman İsmail, başarılı bir operasyon sonucunda etkisiz hale getirildi.

Şırnak ve Adana’daki terör saldırılarının planlayıcısı olan PKK/KCK mensubu Lokman İsmail, 2015-2016 yıllarında Şırnak’ta meydana gelen çatışmalarda Türk güvenlik güçlerine karşı saldırıları organize eden kişiydi. Aynı zamanda, 2019 yılında Adana/Seyhan’da gerçekleştirilen bombalı saldırının emrini veren de yine Lokman İsmail’di.

Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadele kapsamında önemli bir başarıya imza attı. Bakanlık, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Irak’ın Gara bölgesinde tespit ettiği 4 PKK’lı terörist ile Suriye’nin Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 2 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdiğini duyurdu. Operasyonlar kararlılıkla sürdürülecek ve teröristler etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MİT Lokman İsmail’i Vurdu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin