1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Antalya’da Deniz Kazası: Küçük Kızın Acı Hikayesi

Antalya’da Deniz Kazası: Küçük Kızın Acı Hikayesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün, Antalya’nın Kumluca ilçesi Obalar mevkisinde bir olay meydana geldi. Gazi Anadolu Lisesi’nde öğretmenlik yapan Emrah Yavuz ve eşi Gülsüm Yavuz, kızları ile birlikte hafta sonu Antalya’nın Kumluca ilçesinde bulunan babalarının yanına gittiler.

Yakınları ile birlikte Obalar mevkisinde denize giden Yavuz ailesinin 8 yaşındaki kızları Ezgi Yavuz, kendisi ile aynı yaştaki akrabalarının çocuğu ile kıyıda oynamaya başladı. Bu esnada tümsekleşen kumluk alan Ezgi Yavuz ve Ahmet Serdar Üzerine devrildi. Durumu fark eden aile, çocukları kumun altından çıkartarak 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi.

Kısa bir süre sonra olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra, Kumluca Devlet Hastanesine kaldırılan küçük kız ve arkadaşı hayati tehlikeyi atlatamayarak, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ezgi Yavuz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ahmet Serdar Ü’nün hastanedeki tedavisi ise devam etmekte olup, Ezgi Yavuz’un nefes borusuna kum kaçtığı belirlendi. Ezgi Yavuz’un ölüm haberi, ailesi tarafından büyük üzüntü ile karşılandı.

Küçük kızın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Adli Tıp Kurumundaki işlemlerin ardından, Ezgi’nin cenazesi Anne Gülsüm Yavuz ve baba Emrah Yavuz tarafından teslim alındı. Kızlarını kaybetmenin acısıyla sarsılan aile, küçük kızın cenazesini Uncalı Kent Mezarlığı’nda toprağa vermek üzere hazırlıklara başladı. Baba Emrah Yavuz, kızının cenazesini taşıyan aracın arkasından “Böyle mi olacaktı kuzum. Böyle mi ayrılacaktık” diyerek el salladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya’da Deniz Kazası: Küçük Kızın Acı Hikayesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin