1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. ABB Başkanı Mansur Yavaş: “Ankara’yı Dünya Başkentleriyle Yarışır Bir Hale Getireceğiz”

ABB Başkanı Mansur Yavaş: “Ankara’yı Dünya Başkentleriyle Yarışır Bir Hale Getireceğiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı ilçesinde bu yıl 27’ncisi düzenlenen ‘Uluslararası Beypazarı Festivali’ne katıldı. Festivalin düzenlediği konser öncesi yaptığı konuşmada Yavaş, Beypazarı’nda gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterildiğini ifade etti. Yavaş, belediyecilik anlayışıyla Türkiye genelinde tanındığını ve belediye sayısının 3’ten 16’ya çıktığını belirtti. Ayrıca 4 ilçede rakiplerinden fazla oy aldıklarını ve Ankara’da Mansur Yavaş belediyeciliğinin tüm ilçelere yayılabileceğini vurguladı. Yavaş, Beypazarı Festivali’nde bulunan diğer belediye başkanlarıyla birlikte el ele vererek Ankara’yı geliştirmeyi ve dünya başkentleri ile yarışır hale getirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Yavaş, konuşmasında gençlerin gurur duyacağı bir Türkiye için çalışacaklarını vurguladı. Cumhurbaşkanlığı adaylığı, ekonomik sorunlar ve okullardaki temizlik konularına da değinen Yavaş, ülkede henüz böyle bir gündemin olmadığını ancak partisinin aday göstermesi durumunda cumhurbaşkanlığına aday olacaklarını ve kazanacaklarına inandıklarını söyledi. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle halkın zor durumda olduğunu belirten Yavaş, okullardaki temizlik sorunlarına dikkat çekti. Ayrıca emeklilerin durumunu da değerlendiren Yavaş, Ankara’da 42 bin emekliye düzenli destek sağladıklarını ve belediyenin her zaman darda kalan vatandaşların yanında olduğunu vurguladı. Pandemi sürecinde gençlerin umudunu yitirdiği bir Türkiye yerine, liyakat esaslı iş bulabilecekleri, adaletli ve gurur duyacakları bir ülke için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Yavaş’ın konuşması festival katılımcıları tarafından büyük ilgi gördü ve alkışlandı. Yavaş, Beypazarı Festivali’ne katılarak ilçe halkıyla bir araya gelmesi ve projelerini anlatmasıyla dikkat çekti. Festivalin renkli etkinlikleri arasında yer alan konserler, sergiler ve sportif etkinlikler festival katılımcılarına keyifli dakikalar yaşattı. Beypazarı ilçesinde gerçekleştirilen festival, yerel kültürün ve sanatın tanıtılması açısından da önemli bir platform oldu. Festivalin son gününde yapılan kapanış etkinlikleriyle birlikte Beypazarı halkı, festivalin bir sonraki yılına şimdiden heyecanla hazırlanmaya başladı. Beypazarı Festivali, Mansur Yavaş’ın katılımıyla daha da renklenerek unutulmaz bir deneyim sunmayı başardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ABB Başkanı Mansur Yavaş: “Ankara’yı Dünya Başkentleriyle Yarışır Bir Hale Getireceğiz”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin