1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. TBMM’de Kavgaları Önlemek İçin Alınan Güvenlik Önlemleri Göz Dolduruyor!

TBMM’de Kavgaları Önlemek İçin Alınan Güvenlik Önlemleri Göz Dolduruyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 2 aylık ara bugün sona eriyor. Yeni yasama yılına başlayacak Meclis’te ise tadilat, bakım ve onarım çalışmaları da tamamlandı. Bakım ve onarım çalışmalarında ise genel kurul salonunda kavga eden milletvekilleri için güvenlik önlemleri göz önünde tutuldu. Bu önlemlerden ilki ise yaşanan kavgalarda sık sık yere düşen vekillerin yaralandığı zeminler oldu.

Salonda milletvekillerinin konuşma yaptığı kürsünün yanındaki ve arkasındaki merdivenlerin sert zeminleri yumuşatılıp, merdiven köşelerinin de sivriliği yontulup düzleştirildi. Bu sayede vekillerin daha güvenli bir ortamda hareket etmeleri sağlandı. Ayrıca acil müdahale durumlarında da önlem alındı.

Diğer bir önlem de panik butonu. Özellikle salonda milletvekillerinin kavgaları sonrası rahatsızlık durumunda sağlık görevlilerinin kısa sürede müdahale edebilmesi için Meclis sıralarına panik butonu yerleştirildi. Böylece herhangi bir acil durumda hızlıca müdahale edilerek gereken yardımın sağlanması hedeflenmektedir.

Tadilat, bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte TBMM, yeni yasama yılına hazır hale gelmiştir. Meclis, bugün itibariyle aranın sona ermesiyle birlikte normal çalışma düzenine dönecek ve gündemdeki konular ele alınmaya başlanacaktır. Milletvekillerinin güvenliği ve sağlığı için alınan önlemler de bu süreçte etkili bir şekilde devreye girmiştir.

Önlemler arasında yer alan sert zeminleri yumuşatma ve merdiven köşelerini düzleştirme çalışmaları, vekillerin salon içinde daha rahat ve güvenli bir şekilde hareket etmelerini sağlayacak. Panik butonu sayesinde ise herhangi bir sağlık sorunu veya acil durumda hızlıca müdahale edilebilecektir. TBMM’nin yeni yasama yılı, alınan bu önlemlerle daha güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortamına sahip olacak. Bu sayede milletvekillerinin görevlerini daha verimli bir şekilde yerine getirmeleri hedeflenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TBMM’de Kavgaları Önlemek İçin Alınan Güvenlik Önlemleri Göz Dolduruyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin