1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Seyrantepe Mahallesinde korkunç kaza! Otomobil kirişte asılı kaldı, yaralılar var

Seyrantepe Mahallesinde korkunç kaza! Otomobil kirişte asılı kaldı, yaralılar var

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Eyüp ilçesine bağlı bulunan Seyrantepe Mahallesi’nde, Cefakar Sokak’ta meydana gelen trafik kazası, Abdülaziz Keskin’in yönetimindeki hafif ticari aracın park halindeki bir otomobile çarpmasıyla gerçekleşti. Saat 19.15 sularında meydana gelen kazada, kontrolü kaybeden sürücü, yokuş aşağı inerken kaza yaptı.

Çarpmanın etkisiyle hafif ticari araç, korkulukları aşarak bina boşluğundaki bir kirişte asılı kaldı. Olayın bildirilmesi üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri, güvenlik önlemleri alarak sokakta trafiği keserken, sağlık ekipleri de yaralanan Rojda A. ve Songül K.’yı tedbir amaçlı hastaneye götürdü.

Kazanın ardından araçlarda ciddi hasar meydana gelirken, bina da zarar gördü. İlçe belediyesinin zabıta ekipleri, araçların kaldırılmasının ardından binada detaylı bir inceleme başlattı. Kazayla ilgili olarak soruşturma devam etmekte olup, detaylı incelemeler sürdürülmektedir.

Özetle, Seyrantepe Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında Abdülaziz Keskin’in kullandığı hafif ticari araç, park halindeki bir otomobile çarptı. Kazada yaralanan iki yolcu hastaneye kaldırılırken, araçlarda ve binada maddi hasar oluştu. Polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle olayın akabinde güvenlik önlemleri alındı ve soruşturma başlatıldı. Kazayla ilgili detaylı incelemelerin devam ettiği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Seyrantepe Mahallesinde korkunç kaza! Otomobil kirişte asılı kaldı, yaralılar var
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin