1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Gazetecilere Tehdit: Sorumlu Devlet Bahçeli mi? – Fatih Portakal’dan Çarpıcı Uyarı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Gazetecilere Tehdit: Sorumlu Devlet Bahçeli mi? – Fatih Portakal’dan Çarpıcı Uyarı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis’in açılmasıyla birlikte gazeteciler Barış Pehlivan, Murat Ağırel, Timur Soykan, ve Şule Aydın’ı tehdit etti. SÖZCÜ TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, Bahçeli’yi eleştirerek, herhangi bir olumsuz durum yaşanması halinde sorumluluğunun Bahçeli’ye ait olacağını söyledi. Portakal, Meclis’in açılmasıyla birlikte Bahçeli’nin tehditlerle dolu bir konuşma yaptığını belirtti.

Portakal, Bahçeli’nin tehditkar söylemlerini eleştirdi. Bahçeli’nin demokrasi olmayan bir ülkede gücü elinde tuttuğunu ve istediği gibi tehdit savurabildiğini vurgulayan Portakal, adaletin güçlü olanlar tarafından sağlandığını belirtti. Ayrıca, Bahçeli’nin ana muhalefet partisine ve gazetecilere yönelik tehditlerini hatırlattı.

24 saat öncesine bakarak konuya yaklaşılması gerektiğini belirten Portakal, Eray Özyağcı adlı tetikçinin gazetecilere silah işareti yapmasıyla ilgili yaşananları hatırlattı. Bu durumun Bahçeli’nin tehditlerine nasıl bir zemin hazırladığını vurgulayan Portakal, yaşanabilecek herhangi bir olumsuz durumda Bahçeli’nin sorumlu olacağını dile getirdi.

Portakal, Bahçeli’nin tehditlerine karşı sessiz kalan cumhuriyet savcılarını eleştirdi. Adaletin olmadığı bir ortamda Bahçeli’nin ve Erdoğan’ın gücünün egemen olduğunu söyleyen Portakal, korku ve adaletsizlik nedeniyle savcıların harekete geçemediğini belirtti. Bu durumun ülkede adaletin olmadığını ve gücün sadece siyasi liderlerde bulunduğunu açıkça ortaya koyduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Gazetecilere Tehdit: Sorumlu Devlet Bahçeli mi? – Fatih Portakal’dan Çarpıcı Uyarı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin