1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yoldan Uçuruma Yuvarlandılar, 200 Metre Mahsur Kaldılar

Yoldan Uçuruma Yuvarlandılar, 200 Metre Mahsur Kaldılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, aynı gün sabahın erken saatlerinde Gümüşhane Süleymaniye Mahallesi’nde meydana geldi. Olay, Süleymaniye Mahallesi’nden şehir merkezine doğru seyreden 29 AJ 399 plakalı aracın yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücü Eren Gök’ün kontrolünü kaybetmesi sonucu 50 metrelik uçuruma yuvarlanmasıyla gerçekleşti.

Kazada araç ters dönerken sürücü ve Ebru Altınkaya yaralanırken, aracın içinde bulunan Arif Bulut ve Narin Salva, kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başararak yardım için aşağıya inmeye çalıştı. Ancak, karanlık olması sebebiyle yolunu kaybettiler. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 acil sağlık, polis, AFAD, itfaiye ve UMKE ekibi sevk edildi.

Eren Gök ve Ebru Altınkaya, ekiplerin yoğun çabaları sonucu araçtan çıkarıldı. Diğer 2 yaralının kurtarılması için başlatılan çalışma zorlu arazi şartları nedeniyle güçlükle ilerledi. Yaklaşık 1 saatlik bir çalışmanın ardından yaralılar uçurumdan çıkartıldı.

Kazada yaralanan kişiler Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi.

Süleymaniye Mahallesi muhtarı Orhan Eryılmaz, olay sırasında yaralıların yardım çağrılarına kulak verdiklerini belirtti. Eryılmaz, “Sesleri duyan vatandaşlar beni aradı. Kurtarma çalışmaları başladığında ben de olay yerine ulaştım. İki kişi hastaneye götürüldü, diğer ikisi uçurum kenarında beklerken kurtarıldı. Sesleri Güzeller Mahallesi ve bizim mahallemizden duyanlar oldu, ‘Kurtarın bizi, ne olur yardım edin’ diye bağırıyorlardı,” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yoldan Uçuruma Yuvarlandılar, 200 Metre Mahsur Kaldılar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin