1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “İsrail’in Devlet Terörüne Dikkat Çeken Açıklamalar!”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “İsrail’in Devlet Terörüne Dikkat Çeken Açıklamalar!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM 28. Dönem 3. Yasama Yılı Açılış Resepsiyonu’nda konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İsrail’in 2023 Kasım ayından itibaren devlet terörü uyguladığını ve bu konuya dikkat çekti. Özel, dünya genelinde Filistin’e destek istediğini belirtti ve İsrail’in Hamas’a saldırılarını bahane ederek sivil katliamları gerçekleştirdiğini lanetledi. Filistinlilerin İsrail’de ikinci sınıf vatandaş olarak yaşadığını ve İsrail’in ABD seçimlerini manipüle ederek ABD’nin İsrail politikasını etkilediğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “İsrail er ya da geç durdurulacak” sözlerini hatırlatan Özel, İsrail’in acilen durdurulması gerektiğini ve buna karşı uluslararası toplumun harekete geçmesi gerektiğini dile getirdi. Özel, meclisin kapalı oturumda bilgilendirilmesi gerektiğini ve gerekli adımların atılması gerektiğini vurguladı. MHP Genel Başkanı Bahçeli ile yaptığı görüşmeye de değinen Özel, her siyasi partinin değerli olduğunu belirtti ve Bahçeli ile yapılan görüşmede nezaketin önemini vurguladı.

Özgür Özel, İsrail’in Filistin’e uyguladığı zulmü ve terörü kınayarak uluslararası toplumun harekete geçmesi gerektiğini söyledi. Erdoğan’ın sözlerine atıfta bulunarak İsrail’in durdurulması gerektiğini ve Türkiye’nin bu konuda daha fazla adım atması gerektiğini belirtti. Meclisin bilgilendirilmesi için kapalı oturum talep eden Özel, Bahçeli ile yaptığı görüşmeyi de nezaket çerçevesinde açıkladı.

CHP Genel Başkanı Özel, İsrail’in Filistinlilere yönelik terör eylemlerini lanetleyerek uluslararası toplumun bu konuda harekete geçmesi gerektiğini vurguladı. Meclisin İsrail hakkında bilgilendirilmesi gerektiğini belirten Özel, MHP lideri Bahçeli ile yaptığı görüşmeyi de nezaketle tamamladıklarını ifade etti. Türkiye’nin İsrail politikalarına karşı daha güçlü ve etkili bir tutum alması gerektiğini dile getiren Özel, siyasi partiler arasındaki iletişimin önemine dikkat çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “İsrail’in Devlet Terörüne Dikkat Çeken Açıklamalar!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin