1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Çinli Otomobil Markası Chery, Türkiye’de Yeni Premium Markası Jaecoo’yu Satışa Sunacak!

Çinli Otomobil Markası Chery, Türkiye’de Yeni Premium Markası Jaecoo’yu Satışa Sunacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çinli otomobil markası Chery, premium segmentinde konumlandırdığı yeni markası Jaecoo’yu Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor. 2023 yılı, Çinli otomobil üreticileri için oldukça verimli geçti. Chery Grubu, bu yıl satışlarını yüzde 52,6 artırarak 1 milyon 881 bin 316 aracı kullanıcılarına ulaştırdı. Şirketin hedefinde ise Türkiye pazarı da bulunuyor.

Jaecoo markası, Chery’nin premium segmentte konumlandırdığı bir marka olarak öne çıkıyor. Türkiye pazarında satışa sunulacak ilk model ise kompakt SUV Jaecoo 7 olacak. Daha sonra ise elektrikli SUV modeli Jaecoo 8’in Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor. Jaecoo markası, bazı ülkelerde Chery Tiggo 9 Pro adı altında satılmaktadır.

Jaecoo 7, Türkiye pazarına tanıtıldı ve benzinli motorla satışa sunulacak ilk model olacak. Aracın şehir içi ve arazi şartlarına uygun olarak tasarlandığı belirtiliyor. Ayrıca, yılın son aylarında 1000 km’nin üzerinde menzile sahip şarjlı hibrit modelinin ithal edilmesi planlanıyor. Yüksek dayanıklı çelik gövde, akıllı sürüş yardım sistemleri ve 7 farklı sürüş modu ile donatılan Jaecoo 7, şehir içi ve arazi kullanımına uygun bir otomobil olarak dikkat çekiyor.

Jaecoo 7, 1.6 litrelik TGDI motor ve 7 ileri DCT otomatik şanzıman ile donatılmış arazi aracı olarak tasarlanmıştır. Ayrıca, hem iki tekerlekten hem de dört tekerlekten çekişli versiyonları bulunmaktadır. Jaecoo markasının Türkiye’de beğeni toplaması ve premium segmentte kendine sağlam bir yer edinmesi bekleniyor.

Chery’nin yeni markası Jaecoo, Türkiye pazarında önemli bir oyuncu olmaya aday görünüyor. Jaecoo 7’nin özellikleri ve tasarımıyla dikkat çekmesi, markanın Türkiye’deki satışlarını olumlu yönde etkileyeceği düşünülüyor. Türkiye’de SUV segmentine yeni bir soluk getirecek olan Jaecoo modelleri, rekabetçi fiyatlar ve çeşitli özelliklerle tüketicilerin ilgisini çekmeyi hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çinli Otomobil Markası Chery, Türkiye’de Yeni Premium Markası Jaecoo’yu Satışa Sunacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin