1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. 80 yaşına basan iş adamı Cemal Kalyoncu’nun dikkat çekici hayatı!

80 yaşına basan iş adamı Cemal Kalyoncu’nun dikkat çekici hayatı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cemal Kalyoncu, tanıdık isimler için kendisini kaleminden okuyabileceklerini belirtiyor. Aynı zamanda tanımayanlar için kendi bakış açısını sunmaktan kaçınmıyor. Kendisi çok tanınan bir isim olduğu için genellikle hedef haline geliyor ve muhalif siyasete karşı kullanılıyor. Ancak hakaret ve yalan içermeyen eleştirilere şerbetli bir şekilde karşılık veriyor.

Mütevazı ve açık sözlü bir insan olan Cemal Kalyoncu, işine olan güveniyle biliniyor. Yaptığı işin hesap verebilir olduğunu vurguluyor ve sorunlara karşı çözüm sağlayıcı rol üstleniyor. Ülkenin gidişatına olumlu katkı sağlayan bir kanaat önderi olarak da görülüyor. Hedefi her zaman en iyi, en orijinal ve en fonksiyonel işleri yapmak ve ülkenin güçlenmesine katkıda bulunmak.

Müteahhitler hakkında oluşan negatif algıyı kabullenmeyen Cemal Kalyoncu, matrahsız vergi beyannamesi ve affedilen vergi borcu olmadığını belirtiyor. Yatırım teşviklerinden eşit şekilde faydalandıklarını ve rekortmenler listesinde olduklarını açıklıyor.

İhalelerle ve projelerle ilgili doğru olmayan bilgilerle suçlanan Cemal Kalyoncu, tazminat davasını kazanmış ancak siyasi bir isme haciz gönderilmesini kınadığını belirtiyor. Güneş enerjisi santrali projesi ve Metrobüs Projesi gibi önemli projelere imza atan Cemal Kalyoncu, başarılı çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

İstanbul Havalimanı projesi ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle hayata geçiren Cemal Kalyoncu, devlete önemli bir gelir sağladığını vurguluyor. Kalyon Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı olan Cemal Kalyoncu, sosyal sorumluluk projeleri ve hayırseverlik faaliyetleriyle de biliniyor.

Cemal Kalyoncu’nun 80. yaşını kutladığı bu yıl, iş hayatındaki başarıları ve topluma katkıları göz önünde bulundurulduğunda, Türkiye’nin önde gelen iş insanlarından biri olarak kabul ediliyor. Ülke ekonomisine ve altyapısına yaptığı katkılar takdirle karşılanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
80 yaşına basan iş adamı Cemal Kalyoncu’nun dikkat çekici hayatı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin