1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Mansur Yavaş’ın Danışmanı Volkan Gültekin’den Çarpıcı Açıklamalar!

Mansur Yavaş’ın Danışmanı Volkan Gültekin’den Çarpıcı Açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eski danışmanı olan Volkan Gültekin, Yavaş’ın cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkındaki görüşlerini paylaştı. Gültekin, Yavaş’ın Türkiye’deki ekonomik, sağlık, eğitim, mülteci sorunu, aile politikaları ve sosyal adaletsizlikler gibi birçok alanda yaşanan sorunlara odaklanılması gerektiğini ve CHP’nin adayının kim olacağı konusunda yaşanan tartışmaların doğru olmadığını belirtti. Yavaş’ın da bu konuya kapandığını ve şu anda sadece Ankara halkına hizmet etmeye odaklandıklarını dile getirdi. Ayrıca, Yavaş’ın kurultaydaki çıkışının fitne ateşinin sönmesi için yapılan bir çağrı olduğunu ve net bir siyaset tarzını benimsediğini aktardı. Gültekin, halk nezdinde bu tarzın tutulduğunu ve siyasette şeffaf olmayı sevdiğini vurguladı.

Gültekin, Mansur Yavaş’ın siyaset anlayışının farklı olduğunu ve herkesin gözü önünde yaşamayı tercih ettiğini belirtti. Hatalı olan durumlarda müdahale ettiğini ve siyaset tarzına alışmaları gerektiğini ifade etti. Ayrıca, hukuk dışı bir karar alındığı takdirde Ekrem İmamoğlu’nun hukuki mücadelesinde en büyük destekçisi olacağını söyledi. Açılan davaların siyasi olduğunu ve bu durumu kabul edilemez bulduğunu belirten Gültekin, Mansur Yavaş’ın da Ekrem İmamoğlu’na destek olacağını dile getirdi.

Gültekin, Genel Merkez ve Ekrem İmamoğlu ile uyum içinde çalıştıklarını belirterek, siyasi hesaplarla gündemin manipüle edilmesine izin vermeyeceklerini vurguladı. Rekabetlerinin sadece hizmet etme yarışında olacağını ve fitne ateşine odun atılmasına müsaade etmeyeceklerini ifade etti. Ayrıca, siyasi hesaplarla gündemin manipüle edilmesine karşı olduklarını ve kim yaparsa yapsın buna izin vermeyeceklerini belirtti.

Gültekin, Mansur Yavaş’ın siyasi duruşunun net ve şeffaf olduğunu vurgulayarak, halkın desteğini arkalarına aldıklarını dile getirdi. Ayrıca, Ekonomi, sağlık, eğitim, mülteci sorunu, aile politikaları ve sosyal adaletsizlikler gibi konularda Türkiye’nin karşı karşıya olduğu sorunlara odaklanılması gerektiğini belirtti. Gültekin, gelecekteki siyasi süreçlerde de halkın yanında olduklarını ve hizmet etme yarışında rekabet edeceklerini ifade etti. Son olarak, siyasetin şeffaf, dürüst ve adil bir şekilde yürütülmesi gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mansur Yavaş’ın Danışmanı Volkan Gültekin’den Çarpıcı Açıklamalar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin