1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Gaziantep’te Yüksek Kar Vaadiyle Araba Dolandırıcılığı!

Gaziantep’te Yüksek Kar Vaadiyle Araba Dolandırıcılığı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te meydana gelen dolandırıcılık olaylarında iddiaya göre, H.A. isimli şahıs, çeşitli mesleklerde çalışan birçok kişiyi yüksek kar marjıyla arabalarını daha üst model araçlarla değiştirme vaadiyle milyonlarca lira dolandırdı. Mağdur olan vatandaşlar, dolandırıcı şahsın önce kendilerinden para topladığını, sonra geri vereceğini söyleyerek oyaladığını ve ardından ortadan kaybolduğunu iddia ettiler.

Arif Yoğun isimli vatandaş, kendisi ve ailesinden toplamda 5 milyon liraya yakın para verdiğini belirterek, dolandırılanların arasında olduğunu söyledi. Kendilerine yüksek kar amacıyla araç getirileceği vaadinde bulunulduğunu aktaran Yoğun, dolandırıldıklarını anladıklarında 4-5 milyon lira kayıp yaşadıklarını ifade etti. Başka insanların da aynı durumdan etkilendiğini söyleyen Yoğun, dolandırıcı şahsın yargılanmasını ve adalete teslim edilmesini talep etti.

Mehmet Latif Çelik isimli başka bir mağdur ise 2016 model aracını satarak yeni bir araç almak isterken dolandırıldığını iddia etti. Yüksek kar vaadi ile kandırıldıklarını belirten Çelik, dolandırıcının binlerce kişiyi mağdur ettiğini ve tutuklanmasını istediklerini ifade etti. 300 bin TL parayı şahsa banka yoluyla aktardığını belirten Çelik, binden fazla mağdur olduğunu ve savcıların konuya müdahale etmesini beklediklerini dile getirdi.

Dolandırıcı olduğu iddia edilen şahsa elden ve IBAN üzerinden para verdiğini söyleyen Ramazan Akkurt ise binlerce insanın aynı durumdan etkilendiğini belirtti. Şahsın 1 milyar TL’ye yakın para topladığını ve mağdurları sürekli oyaladığını aktaran Akkurt, dolandırıcının İstanbul’da olduğunu ve hapse girmesini istediklerini vurguladı. 650 bin TL’yi IBAN üzerinden, 420 bin TL’yi elden şahsa verdiğini belirten Akkurt, savcıların bu duruma müdahale etmesini ve soruşturma başlatmasını talep etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gaziantep’te Yüksek Kar Vaadiyle Araba Dolandırıcılığı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin