1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den sert çıkış: “Bakırköy’e yapılan zulüm yeter!”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den sert çıkış: “Bakırköy’e yapılan zulüm yeter!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’da turizm sektörü temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özel, Bakırköy ve Silivri’deki arkadaşlarına yönelik yaşanan zulmü kınayarak, siyasi yasak ve tehditlerin kabul edilemez olduğunu belirtti. Ayrıca, madencilerin Meclis’e girmesine engel olmaya çalışmanın da demokrasiye zarar verdiğini vurguladı.

Özel, Türkiye’nin birlik ve beraberliğine vurgu yaparak, Atatürk’ün kurduğu partinin, CHP’nin bu konuda önemli bir role sahip olduğunu ifade etti. Aynı zamanda, siyasi partiler arasında el sıkışmanın önemine değinerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Partisinin normalleşme sürecine katkı sağladığını belirten Özel, bazı siyasi çevrelerin çifte standart uyguladığını dile getirdi.

İşçilerin ve emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılara da değinen Özel, Türkiye’nin gerçek sorunlarının üstünü örtmek yerine, bu sorunlarla yüzleşilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, ülkenin güvenliği konusunda da daha fazla şeffaflık ve bilgi talep etti.

Özel, geçim sıkıntılarının artması durumunda erken seçim çağrısını yineleyerek, mevcut iktidarın sorunları çözemediği sürece seçim yapılması gerektiğini belirtti. Kendisinin hiçbir kişisel talebinin olmadığını ve amacının CHP’yi iktidara taşımak olduğunu dile getiren Özel, parti üyelerinin görüşlerine başvuracaklarını ve en geniş mutabakatla en uygun adayı belirleyeceklerini belirtti. CHP’nin adayının Türkiye’nin bir sonraki Cumhurbaşkanı olacağını ifade ederken, Cumhurbaşkanı belirlemek için aday belirlemeyeceklerini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den sert çıkış: “Bakırköy’e yapılan zulüm yeter!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin