1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Selma Ateş: “Mahkeme Öncesi Gerçekleşen Saldırıyı Anlattı: ‘Bahçeli’nin Mesajıydı!'”

Selma Ateş: “Mahkeme Öncesi Gerçekleşen Saldırıyı Anlattı: ‘Bahçeli’nin Mesajıydı!'”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş, SÖZCÜ TV’de karar duruşması öncesi ailelerine yapılan saldırıyı anlattı. Selma Ateş, muhabir İlknur Yağumli’yi ağırlarken, saldırganın alkollü olduğunu ifade ederek ailesinin can güvenliğinden endişe duyduklarını belirtti. Saldırganın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendilerini hedef göstermesinin etkisiyle saldırdığını söyleyen Selma Ateş, olayı şu ifadelerle anlattı: Güvenli bir yerde olduklarını belirterek saldırının imkansız olduğunu düşündüğünü söyledi. Mertcan Kılıç’ın alkollü olduğunu vurgulayan Ateş, polisin saldırganı etkisiz hale getirmede yetersiz kaldığını ve ailelerinin sürekli hedef haline getirildiğini dile getirdi.

Selma Ateş, duruşma esnasında polislerin yetersiz kaldığını ve saldırganın sadece kendilerini, avukatlarını ve ablasını tuttuğunu belirterek, suç kaydı olan saldırganın kelepçelenmediğini ifade etti. Bahçeli’nin kendilerini hedef göstermesiyle saldırganın üzerlerine saldırdığını söyleyen Selma Ateş, saldırganın elinde kesici bir alet olsa kendilerine zarar verebileceğini belirtti.

Selma Ateş, suçların cezasız kalmaması gerektiğini ve azmettiricilerin ve gerçek katillerin bulunmaması durumunda toplumun zor günler yaşayabileceğini dile getirdi. Siyasi görüşü olmadığını belirten Ateş, kadına yönelik saldırıların kabul edilemez olduğunu vurguladı. Hatta Sinan Ateş’in de bacaklarına sıkılmak istendiğini fakat bu sıradaki hedefin kendisi olduğunu belirtti.

Selma Ateş, kendisinin korkmadığını ve asla korkmayacağını vurgulayarak, İsmet Büyükataman’ın da en iyi bildiği gibi Türkiye’nin kendilerinin arkasında olduğunu ifade etti. Devlet Bahçeli’nin Sinan Ateş’e ne söylediğini bilmediğini belirterek, dosyanın içeriğinin ortaya çıkması gerektiğini söyledi ve siyasetçilerin tehdit etmek yerine konuşmaları gerektiğini dile getirdi. Son olarak, can güvenliğinin her şeyden önemli olduğunu ve adaletin sağlanması gerektiğini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Selma Ateş: “Mahkeme Öncesi Gerçekleşen Saldırıyı Anlattı: ‘Bahçeli’nin Mesajıydı!'”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin