1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’den Açıklama: “Erken Seçim Tartışmaları Gündemimizde Yok!”

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’den Açıklama: “Erken Seçim Tartışmaları Gündemimizde Yok!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, erken seçim tartışmalarıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Kandemir, parti genel merkezinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek Türkiye’nin bulunduğu coğrafyanın kritik bir süreçten geçtiğini ve terör devleti İsrail’in bölgede gerilimi artırdığını belirtti. Türkiye’nin bu ateş çemberinden uzak tutacak ekibin Cumhur İttifakı kadroları olduğuna inandığını ifade etti.

Kandemir, Türkiye’nin içinde bulunduğu tarihi süreci de göz önünde bulundurarak Cumhur İttifakı’nın bu tehlikelerle baş edebilecek vizyon ve birikime sahip olduğunu vurguladı. 8’inci olağan kongre sürecinin de Türkiye’nin geleceği için çok önemli olduğunu belirtti. Kongre sürecinin bir kardeşlik havası içinde geçeceğini ve Türkiye’nin vizyonunu yansıtan kadroların teşkil edileceğini söyledi.

Kandemir, Cumhur İttifakı’nın delege seçimlerine büyük bir katılım olduğunu ve bu sürecin partinin demokrasi anlayışını yansıttığını belirtti. Kongre sürecinin Türkiye’nin geleceği için çok önemli olduğunu vurgulayan Kandemir, yapılan seçimlerin sonuçlarına ve milletin mesajlarına dikkate alarak hareket ettiklerini söyledi. Kongrelerde bir koltuk kapma yarışı olmadığını, bunun yerine bir kardeşlik havasının hakim olduğunu belirtti.

Erken seçim tartışmalarının gereksiz olduğunu belirten Kandemir, CHP Genel Başkanı’nın sürekli seçim tarihleri üzerine açıklamalar yapmasını eleştirdi. Kandemir, bu tür tartışmaların motivasyonu bozduğunu ve siyaseti gereksiz yere bulandırdığını belirtti. Türkiye’nin gerçek sorunlarıyla ilgili konuşulması gerektiğini ifade eden Kandemir, siyasi liderlerin en büyük sorumluluğunun millete karşı olduğunu vurguladı.

Son olarak, AK Parti’nin yeni bir iletişim hattı açtığını ve vatandaşların Cumhurbaşkanı ile doğrudan iletişim kurabileceğini belirtti. Cumhurbaşkanı’na iletilmek üzere hazırlanan zarflarda vatandaşların düşüncelerini yazabileceğini söyleyen Kandemir, bu sayede vatandaşların sesinin daha fazla duyurulacağını ifade etti.ncpyo0

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’den Açıklama: “Erken Seçim Tartışmaları Gündemimizde Yok!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin