1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AK Parti’li Kandemir, Parti Genel Merkezinde Basın Mensuplarıyla Buluştu: İşte Konuşulanlar!

AK Parti’li Kandemir, Parti Genel Merkezinde Basın Mensuplarıyla Buluştu: İşte Konuşulanlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’li Kandemir, parti genel merkezinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Parti’nin 8’inci olağan kongre sürecinin başladığı dönemde, Türkiye’nin bulunduğu coğrafyanın kritik bir süreçten geçtiğini vurguladı. Terör devleti İsrail’in Filistin ve Lübnan’da yaptığı saldırıları ve bölgedeki gerilimi vurgulayan Kandemir, partisinin sorumluluğunun arttığını belirtti. Cumhur İttifakı kadrolarının bu süreçte Türkiye’yi ateş çemberinden uzak tutabileceğine inandıklarını dile getirdi.

Kandemir, AK Parti’nin kongre sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Partisinin seçimlerden aldığı dersleri ciddi bir şekilde ele aldıklarını ve eksikliklerini tartıştıklarını belirtti. Kongrelerinin diğer siyasi partilerden farklı olduğunu vurgulayan Kandemir, kardeşlik havası içinde gerçekleştiğini ve koltuk kapma yarışı olmadığını ifade etti.

Kongre sürecinin delege seçimleriyle başladığını ve Türkiye Buluşmaları çalışmalarının yürütüldüğünü aktaran Kandemir, kongrenin finalinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşeceğini belirtti. Kongre sürecinin 12 Ekim’de başlayacağını ve yeni bir Anayasa yapılması gerektiğini vurguladı.

Kandemir, kongre sürecinde AK Parti stantlarının yer alacağını ve vatandaşların Cumhurbaşkanlarına yazacakları mektupları iletebileceklerini söyledi. Erken seçim tartışmalarına ilişkin olarak CHP Genel Başkanı’nın açıklamalarını eleştirdi ve AK Parti’nin gündeminde erken seçim olmadığını vurguladı. Son olarak, siyasette gereksiz tartışmalardan uzak durulması gerektiğini ve milletin beklentileri doğrultusunda siyaset yapılması gerektiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti’li Kandemir, Parti Genel Merkezinde Basın Mensuplarıyla Buluştu: İşte Konuşulanlar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin