1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Korkunç Cinayet ve İntihar Edirne’de!

Korkunç Cinayet ve İntihar Edirne’de!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi’nde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Bir kişi olan Semih Çelik, Edirnekapı surlarının üzerine çıktıktan sonra İkbal Uzuner’in vücudunu parçalara ayırdı ve Uzuner’in başını ile bazı vücut parçalarını surlardan aşağı atmıştı. Ardından boğazına ip bağlayarak intihar etti.

Olayın ardından, ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Semih Çelik hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. Çelik’in babasının ifadesine göre, oğlu daha önce 5 kez psikolojik tedavi görmüş, 2 kez kaybolmuş ve daha önce intihar girişiminde bulunmuştu.

Polis incelemesinde, Çelik’in eski sevgilisi Ayşenur Halil’i Eyüpsultan’da bulunan evinde boğazını keserek öldürdüğü ortaya çıktı. Evde yapılan aramalarda, çıplak bir kadının vücudunun parçalara ayrıldığı bir karakalem resim bulundu. Çelik’in, Edirnekapı surlarında öldürdüğü Uzuner’i evinde çizdiği resimine benzer şekilde parçalara ayırdığı belirlendi.

Olayın ardından, polis ekipleri İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’in cenazelerini Adli Tıp Kurumu’na götürdü. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Korkunç Cinayet ve İntihar Edirne’de!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin