1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan: TEKNOFEST 2024 Adana’da başlıyor!

Erdoğan: TEKNOFEST 2024 Adana’da başlıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali için Adana’nın konuğu olduklarını belirtti. TEKNOFEST 2024’ün Adana’ya, ülkeye, millete ve özellikle gençlere hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.

2018 yılından bu yana TEKNOFEST’in hızla büyüdüğünü gözlemlediklerini söyleyen Cumhurbaşkanı, 2018’de 14 farklı kategoride 4 bin 333 takım ve 20 bin yarışmacı ile başladıklarını belirtti. Geçen sene İstanbul, Ankara ve İzmir’de 41 farklı kategoride 333 binden fazla takım, 1 milyondan fazla yarışmacı ve 4,5 milyon ziyaretçiyle ulaşıldığını hatırlattı.

TEKNOFEST Adana’ya ise 50 farklı kategoride 790 binden fazla takımın 1 milyon 650 binden fazla yarışmacı ile başvurduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı, ziyaretçi sayısında yeni bir rekora imza atacaklarına inandıklarını belirtti. Ülkenin teknolojiye, araştırmaya ve keşfe meraklı gençlerini sevgiyle selamladığını da ekledi.

Yarışmalarda ödül alan gençleri ve takımları yürekten tebrik ettiğini belirten Cumhurbaşkanı, Adana ve Mersin başta olmak üzere Akdeniz Bölgesi’ndeki gençleri ve çocukları Şakirpaşa Havalimanı’na davet etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan: TEKNOFEST 2024 Adana’da başlıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin