1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP Grup Başkanvekili Murat Emir’den MHP’ye sert eleştiri: “Sahte nezaket gösterileriyle gazetecileri ve CHP’yi tehdit etmekten vazgeçin”

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir’den MHP’ye sert eleştiri: “Sahte nezaket gösterileriyle gazetecileri ve CHP’yi tehdit etmekten vazgeçin”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin DEM Partililerle selamlaşmasını yerinde bulduğunu ancak Bahçeli’nin terör örgütü olarak tanımladığı kişilere anlayış göstermesini sorguladı. Emir, Bahçeli’nin sahte barış söylemleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleme gayretinde olduğunu savundu ve gazetecilerin tehdit edilmesine son verilmesini istedi.

CHP Grup Başkanvekili, TBMM’deki basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Hayvanları Koruma Kanunu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail’e ilişkin açıklamaları, enflasyon, RTÜK’teki atamalar, KYK yurtlarındaki sorunlar ve Bahçeli’nin DEM Partililerle selamlaşmasını eleştirdi. Hayvan hakları yasası adı altında çıkarılan sokak hayvanlarını koruma yasasının aslında sokak hayvanlarının katledilmesine yol açtığını belirtti.

Ali Mahir Başarır’ın Anayasa Mahkemesi Başkanı’yla yaptığı görüşme sonrası hayvan hakları yasasının öncelikle inceleneceğini ve Anayasa Mahkemesi’nin bu konuya öncelik vereceğini söyledi. Emir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail’e ilişkin açıklamalarını da eleştirerek, Siyonizm ve İsrail’in yayılmacı ideolojisinin Türkiye için bir tehdit oluşturabileceğini belirtti.

Mevcut ekonomik durumu eleştiren Emir, enflasyonun düşmemesinin faiz artışlarına rağmen ekonomideki temel sorunların çözülmediğini vurguladı. RTÜK’teki atamaları da eleştiren Emir, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in ailesi ve yakınlarını RTÜK’e atadığını ifade ederek bu durumu kınadı.

KYK yurtlarında öğrencilere domuz eti yedirildiği iddialarını da gündeme getiren Emir, bu olayın sorumlularının açıklanması ve gereken önlemlerin alınması gerektiğini belirtti. Son olarak, Bahçeli’nin sahte nezaket gösterileriyle gazetecilere ve CHP’ye tehditlerine son vermesi gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Grup Başkanvekili Murat Emir’den MHP’ye sert eleştiri: “Sahte nezaket gösterileriyle gazetecileri ve CHP’yi tehdit etmekten vazgeçin”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin