1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan’dan Dışişleri Bakanlığı Atamaları: AGİT ve OECD’de Yeni İsimler!

Erdoğan’dan Dışişleri Bakanlığı Atamaları: AGİT ve OECD’de Yeni İsimler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dışişleri Bakanlığı’nda yapılan atamalara ilişkin kararlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Türkiye’nin Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Daimi Temsilciliği’ne Çok Taraflı İlişkiler Genel Müdürü olan Zeynep Kızıltan, İktisadi İşbirliği ve Gelişme Teşkilatı (OECD) Daimi Temsilciliği’ne Uluslararası Ekonomik İşler Genel Müdürü Esen Altuğ, Türkiye’nin İslamabad Büyükelçiliği’ne Destek Hizmetleri Genel Müdürü İrfan Neziroğlu ve Türkiye’nin Beyrut Büyükelçiliği’ne İkili İlişkiler Genel Müdürü Murat Lütem atandı.

Pakistan İslam Cumhuriyeti Büyükelçiliği’ne İrfan Neziroğlu ve Lübnan Cumhuriyeti Büyükelçiliği’ne Murat Lütem atanmıştır.

Diğer atama kararları ise şöyle:
Hatay Vakıflar Bölge Müdürü Ümit Gökhan Çiçek, Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürü Erdal Pınar, Samsun Vakıflar Bölge Müdürü Ali Erkan Öztürk ve Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü İsmet Çalık görevden alınmıştır.

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne Adem Bozkurt, Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne Halil Alper, Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne Hüseyin Uysal, Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak atanmıştır.

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde açık bulunan Vakıflar Meclisi üyeliklerine Adnan Er ve Mevlüt Çam atanmıştır. Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü’nde açık bulunan Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Behçet Bakır getirilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’dan Dışişleri Bakanlığı Atamaları: AGİT ve OECD’de Yeni İsimler!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin