1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Meteoroloji Tahminlerine Göre Ülkenin Batısında Sağanak Yağış Bekleniyor

Meteoroloji Tahminlerine Göre Ülkenin Batısında Sağanak Yağış Bekleniyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, ülkenin kuzeybatı kesimlerinde parçalı ve zamanla yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Gece saatlerinde ise Marmara’nın batısında sağanak yağışlar ve gök gürültüsü eşliğinde sağanak yağışlar görülebilirken, diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak.

Hava sıcaklıklarının genel olarak 1-3 derece artış göstermesi beklenirken, sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Rüzgarın genellikle güney ve güneydoğu yönlerinden esmesi beklenirken, doğu kesimlerde ise kuzey ve kuzeybatı yönlerinden ara sıra orta kuvvette esmesi öngörülüyor.

Marmara bölgesinde parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, gece saatlerinde batı kesimlerde sağanak yağışlar ve gök gürültüsü eşliğinde sağanak yağışlar görülebilir. Sabah saatlerinde ise bölgenin güney kesimlerinde pus ve yer yer sis oluşması bekleniyor.

Ege’de ise parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak. Akdeniz bölgesinde ise az bulutlu ve açık bir hava öngörülüyor. İç Anadolu’da da benzer şekilde az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

Batı Karadeniz’de az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak. Ancak, sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde pus ve yer yer sis oluşması bekleniyor. Orta ve Doğu Karadeniz’de ise parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, sabah ve gece saatlerinde pus ve sis oluşması muhtemel.

Doğu Anadolu’da az bulutlu bir hava hakim olacakken, Güneydoğu Anadolu’da ise az bulutlu ve açık bir hava öngörülüyor. Genel olarak, ülke genelinde hava durumu mevsim normallerinin üzerinde seyredecek ve yağışlı bölgelerde yerel olarak kuvvetli yağışlar görülebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Meteoroloji Tahminlerine Göre Ülkenin Batısında Sağanak Yağış Bekleniyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin