1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Buca Belediyesi’nin 2025 Yılı Bütçesi Şaşırtıcı Detaylarıyla Açıklandı!

Buca Belediyesi’nin 2025 Yılı Bütçesi Şaşırtıcı Detaylarıyla Açıklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Buca Belediyesi, 2025 mali bütçesini oy çokluğuyla onayladı

Buca Belediyesi’nin 2025 yılı mali bütçesi, Buca Belediye Meclisi’nin ekim ayı olağan toplantısının üçüncü oturumunda oy çokluğu ile onaylandı. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman’ın başkanlık ettiği toplantıda, 2025 yılı için belirlenen bütçe toplam 4 milyar 860 milyon lira olarak belirlendi. Bütçe görüşmeleri sırasında CHP ve AKP grup başkan vekilleri bütçeyle ilgili görüşlerini paylaştı.

“SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNİ SERGİLİYORUZ”

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, sosyal demokrat bir belediye olarak tüm müdürlüklerin sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sunduğunu vurguladı. AKP grubunun Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bütçesine yönelik eleştirilerine yanıt veren Başkan Duman, sosyal belediyeciliğin yalnızca sosyal hizmetlerle sınırlı olmadığını belirterek, “Sağlık İşleri Müdürlüğümüz, 0-18 yaş arası çocuklarımız için Diyabet Sensörü Destek Programımızı hayata geçirdi. Bu çalışma da sosyal belediyeciliğin önemli örneklerinden biridir” dedi.

“KRONİK SORUNLARA ÖZEL BÜTÇE AYIRDIK”

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, 2025 yılı bütçesiyle ilgili değerlendirmesinde zor bir yılı geride bıraktıklarını, ancak daha zor bir yılı göğüslemek için detaylı bir bütçe hazırladıklarını söyledi. Duman, “Tasarruf Tedbirleri Genelgesi, yatırımlarımızı sınırlasa da Buca’nın kronikleşen sorunlarına yönelik özel bir bütçe hazırladık. Hizmet odaklı bir çalışma planı oluşturduk” dedi.

“ÖNCELİK YOL ÇALIŞMALARI OLACAK”

2025 yılı bütçesinde önceliğin yol çalışmalarına verileceğini belirten Başkan Duman, asfalt konusunda önemli adımlar atacaklarını söyledi. Parkların daha temiz hale getirileceğini, yeşillendirme seferberliği başlatacaklarını ve sosyal hizmetlerin artırılacağını ifade etti. “Derinleşen yoksulluk karşısında vatandaşlarımızın yanında olacak, sosyal çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz” diye ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Buca Belediyesi’nin 2025 Yılı Bütçesi Şaşırtıcı Detaylarıyla Açıklandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin