1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kepez Belediyesi’ni Ziyaret Etti ve Mesut Başkan İle Buluştu!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kepez Belediyesi’ni Ziyaret Etti ve Mesut Başkan İle Buluştu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kepez Belediyesi’ni ziyaret etti. Özel, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ve CHP heyeti tarafından belediye binası önünde karşılandı. Özel, belediye meydanında toplanan Antalyalılara balkondan seslenerek, “Mesut Başkana, örgütüme ve ailesine sözüm vardı. O sözü bugün tutmaya geldim” dedi. Özel, önceden dikkat çektiği teleferik kazasına dikkat çekerek, Mesut Başkanı suçsuz yere cezalandırıldığını belirtti. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ise Kepez’in iktidarın kalesi olduğunu ancak 31 Mart gecesi CHP’nin zaferiyle bu durumun değiştiğini ifade etti. Ayrıca mali bütçe konusunda 352 milyon lira borç ödediklerini ve birçok proje için hazır olduklarını belirtti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kepez Belediyesi’nin önünde toplanan kalabalığa seslendi. Özel, Mesut Başkanın suçsuz yere cezalandırıldığını ve haksız yere öne sürülen iddiaların gerçek olmadığını dile getirdi. Mesut Kocagöz ise, Kepez’in 81 vilayetten büyük bir ilçe olduğunu ve iktidarın kalesi olduğunu ancak CHP’nin zaferiyle bu durumun değiştiğini belirtti. Ayrıca, belediyenin mali durumu hakkında bilgi vererek 352 milyon lira borç ödediklerini söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Kepez’in iktidarın kalesi olduğunu ancak CHP’nin zaferiyle bu durumun değiştiğini belirtti. Ayrıca, belediyenin mali durumu hakkında bilgi vererek 352 milyon lira borç ödediklerini ve birçok projenin hazır olduğunu açıkladı. Özel ve Kocagöz, belediye meclis üyeleri, CHP il ve ilçe örgütleri ile bir araya geldi.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, göreve geldiklerinde 1 milyar 226 milyon lira borçla karşılaştıklarını ve kısa sürede bu borcu 874 milyona düşürdüklerini belirtti. Kocagöz, belediyenin mali bütçesine dikkat çekerek, 28 tane temel atma ve 3 tane açılış için hazır olduklarını ifade etti. Ayrıca, CHP’nin zaferiyle Kepez’in Türkiye için bir örnek olduğunu ve bundan sonraki süreçte de başarılı projeler yapacaklarını vurguladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kepez Belediyesi’nin ziyaretinde, Mesut Başkanın suçsuz yere cezalandırıldığını ve yapmış olduğu hizmetleri takdir ettiğini ifade etti. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ise, CHP’nin zaferiyle Kepez’in Türkiye için örnek olduğunu ve mali durumu hakkında bilgi vererek başarılı projelerin devam edeceğini belirtti. Sonrasında Özel ve Kocagöz, belediye meclis üyeleri, CHP il ve ilçe örgütleri ile bir araya geldiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kepez Belediyesi’ni Ziyaret Etti ve Mesut Başkan İle Buluştu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin