1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Başkan Erdoğan: “İstanbul’da AK Parti Türkiye Buluşmaları Toplantısında önemli açıklamalar!”

Başkan Erdoğan: “İstanbul’da AK Parti Türkiye Buluşmaları Toplantısında önemli açıklamalar!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen “AK Parti Türkiye Buluşmaları Toplantısı”nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, milletin AK Parti’ye güvendiğini ve sorunların çözüm yerinin partileri olduğuna inandığını belirtti. Türkiye Buluşmaları’nın milletle kucaklaşma hamlesinin ilk adımı olduğunu ifade eden Erdoğan, bu süreci 12 Ekim’de başlayacak kongre süreci ile ülke geneline yayacaklarını dile getirdi.

Erdoğan, AK Parti teşkilatlarını bir arada tutan faktörün kardeşlik hukuku olduğunu vurgulayarak, ezerek yükselen bir parti olmadıklarını ifade etti. Değişebilecek koltukların ve molaların parti için sorun teşkil etmediğini belirten Erdoğan, yeni isimlerle güçlenmeyi hedeflediklerini söyledi.

Ayrıca, Erdoğan’ın konuşmasında Gazze soykırımının 1. yılına dikkat çekildi. Yaklaşık 50 bin masum insanın katledildiğine vurgu yapan Erdoğan, Türkiye’nin Gazzeli kardeşlerinin yanında olmaya devam edeceğini belirtti. İsrail’e karşı ekonomik tedbir uygulayan tek Müslüman ülkenin Türkiye olduğunu söyleyen Erdoğan, Filistin halkının savunucusu olduklarını ifade etti.

İsrail’in işgal ve istila politikalarını meşrulaştırmak için sürekli yeni bahaneler ürettiğini dile getiren Erdoğan, Netanyahu ve çetesine dur denilmesi gerektiğini söyledi. Hamas ve Hizbullah’ın sadece bahaneden ibaret olduğunu belirten Erdoğan, İsrail’e koşulsuz destek verenleri aklı selimle hareket etmeye davet etti. Son olarak, Erdoğan, İsrail hükümetine karşı durulmadığında yangının herkese ulaşabileceğini belirtti.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da gerçekleştirilen toplantıda yaptığı açıklamalardan çıkan sonuç, AK Parti’nin milletin güvenini kazanmış bir parti olduğu ve sorunların çözümünün AK Parti’de olduğu yönünde. Erdoğan’ın Gazze konusundaki vurguları ise Türkiye’nin Filistin halkının yanında olduğunu ve İsrail’e karşı tavizsiz bir duruş sergilediğini gösteriyor. Son dakika haberleri arasında yer alan bu gelişmeler, Türkiye’nin iç ve dış politikasındaki kararlı tavrı ve liderlik görevini yerine getirme iradesi açısından önem taşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başkan Erdoğan: “İstanbul’da AK Parti Türkiye Buluşmaları Toplantısında önemli açıklamalar!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin