1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Eşini vurarak öldüren kayınpeder gözaltına alındı!

Eşini vurarak öldüren kayınpeder gözaltına alındı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Eyüpsultan’da akşam saatlerinde, Eşinden boşandıktan sonra Bursa’ya yerleşen Kübra Güler, bugün çocuğunu görmek için İstanbul’a geldi. Kayınpederinin evine giden Güler’le boşandığı eşinin yakınları arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında kayınpeder Mehmet Fidyel, gelinine silahla ateş açarak saldırdı. Kurşunlar altında kalan Kübra Güler, olay yerinde hayatını kaybetti. Bu acı olay, çocuğunun gözü önünde gerçekleşti. İhbar üzerine, olay yerine gelen Polis ekipleri derhal Mehmet Fidyel’i gözaltına aldı. Şu an polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı bir inceleme çalışması yürütmektedir.

Kübra Güler’in ölümü, aile içi bir anlaşmazlık sonucu yaşanan trajik bir olaydır. Güler’in boşandığı eşinin ailesiyle yaşadığı anlaşmazlık sonrasında kayınpederi tarafından vurulması, İstanbul’da büyük bir üzüntü ve infiale yol açmıştır. Güler’in çocuğunun, annesinin ölümüne tanık olması ise olayın daha da trajik bir boyut kazanmasına neden olmuştur.

Olayın meydana geldiği İstanbul Eyüpsultan’da, sokaklar ve mahalle halkı hala bu acı olayın etkisi altındadır. Komşular aralarında olayı konuşurken, polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturmasını sürdürdüğü bilinmektedir. Olayın hemen ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri alınmış ve kayınpeder Mehmet Fidyel gözaltına alınmıştır.

Kübra Güler’in ölümüyle sonuçlanan bu olay, aile içi şiddet konusunda da yeniden dikkatleri çekmiştir. Aile içi şiddetin ne kadar ciddi bir sorun olduğu bir kez daha ortaya çıkmış, yetkililer ve sivil toplum kuruluşları bu konuda daha fazla çalışma yapılması gerektiğini vurgulamıştır. Acılı ailenin de adaletin en kısa sürede sağlanmasını beklediği belirtilmektedir.

Sonuç olarak, İstanbul Eyüpsultan’da meydana gelen Kübra Güler’in ölümüyle sonuçlanan aile içi şiddet olayı büyük bir üzüntü ve endişe yaratmıştır. Yetkililerin ve toplumun bu konuda daha duyarlı olması ve gerekli önlemleri alması önem arz etmektedir. Güler’in ölümü, aile içi şiddetin yarattığı yıkıcı etkinin bir göstergesi olarak hatırlanacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eşini vurarak öldüren kayınpeder gözaltına alındı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin